Intervju med Callsign Mela

Om man inte känner Mela så ringer namnet säkerligen en klocka eller två att man hört det innan. Det kan antingen varit att man varit i kontakt med Röda Stjärnan tidigare eller kanske rent av sett hennes bilder i Airsoft.nu’s flöde på Facebook. Vi tar oss en liten pratstund för att lära känna henne och hennes lag Keystone Division lite bättre.

Frågorna skrevs innan hennes avresa till Berget, men av förberedelser inför spelet hanns det inte med att svara förrän nu efter.

Hur länge har du spelat och vad fick dig att börja airsoft?

Jag har spelat sedan december 2014. Hade länge velat prova på airsoft men kom aldrig igång. Visade sig att min dåvarande pojkvän (och idag mycket goda vän och lagkamrat) spelade så jag hakade på där en dag och sen dess varit helt fast!

Vad var ditt första vapen som du själv ägde och vad fick dig att välja den?

Min första bössa var en ASG LMT Defender M4, modellen där batteri och laddar medföljer haha.. Fick den billigt av en återförsäljare som skulle lägga ner sin airsoft-avdelning (nej inte Hobbex).
Idag kör jag Tippmann M4, samt har även en ICS CXP-UK1 Captain. Mycket trevliga bössor båda två.

Vilka spelar du med idag och var kan man hitta dig i landet?

Idag spelar jag med mina kära lagkamrater i laget Keystone Division. Vi håller mesta delen till runt Borås, dvs Fabriken och Bockaby men även Böja i Skaraborg samt Stråssa. Försöker även åka på större spel så som Inferno Games, Berget och liknande och vi ska även försöka ta oss till Tjärnan är tanken.

Du är ju en av de originella ICS kapten för Sverige sedan 2015. Vad har det inneburit för dig som airsoftare?

Jag och Eric var dem första svenska ICS Captains. Vad det har inneburit för mig? Oj, en himla massa nya kontakter inte bara här i Sverige utan även andra länder, fick även genom ICS möjligheten att åka ner till IWA där jag träffade både personerna bakom ICS Captain-programmet samt övriga captains. Har även fått möjligheten att prova deras fantastiska produkter (bland annat så kommer min UK1 Captain från dem direkt innan den lanserades på marknaden) , komma med feedback samt önskemål om kommande produkter och liknande.

Det är ju svårt att missa att du fotograferar airsoft i Sverige. Var kan man hitta sig själv på bild om man varit på ett event du fotograferat lättast?

Gud ja, fotar gör jag för ofta och för mycket. Försöker ta mig ut på så många spel som möjligt för att fota.
Bilderna finner ni på min Facebooksida Melafoto (https://facebook.com/melafoto.se/) samt min precis nystartade Flickr (lite fattigt med bilder för tillfället) under namnet Callsignmela ( https://flickr.com/photos/callsignmela/)

Något stort event i sommar som är planerat med laget?

Några av lagkamraterna var iväg på Inferno Games, tyvärr fick jag förhinder och kunde ej åka med. Vi har även precis kommit hem och landat efter Berget 16 där vi var 11 st från Keystone Division som tillsammans med lagen Bad Company och Lynx Division plöjde runt i skog och mark. Go NAF!

Finns det någon sista hälsning du vill avsluta med?

Remember to always call your hits! Skämt å sido, se till att ha kul, ta din träff och spela schysst. Airsoftcommunityn är guld!
Ses i siktet!

Hitta mer om Mela: