Action Army lanserar snipergevär-serien T10S


Tillverkaren Action Army i Taiwan är på gång att utöka sin airsoftsniper-produktfamilj T10 med kortare variant, kallad T10S.

T10S-serien kommer att finnas i färgerna OD [T10-OD-S], Gray [T10-Gray-S] och RG [T10-RG-S] i kombination med svart färg på vissa detaljer. Utöver kortare pipa så har T10S bland annat fått uppdaterade plastdetaljer vid exempelvis pistolgreppet.

Tillverkaren har skickat in en bild som visar vilka snipergevär som ingår i T10S-serien och vilka delar de kommer lansera i samband med T10S-lanseringen som också är kompatibla med deras befintliga T10-produkter. Det är nog möjligt att en del delar i bilden nedan redan är lanserade.

Snipergevären i T10-familjen är fjäderdrivna med bolt action (VSR10).

Klicka på bilden för större version.