KWA lanserar Ronin TK.45 ”Tekken”

På SHOT Show 2018 visade KWA upp att Ronin-serie skulle utökas med TK.45 och nu har de presenterat att det är TK.45C och TK.45 som kommer lanseras (inom kort).

Vid första anblicken kan man tro att det i stort sett bara är längden som skiljer TK.45 och TK.45C, men riktigt så är det inte.

TK.45C är vad KWA kallar AEG 2.5 och har bland annat vad de kallar VPS (variable performance system), dvs det är möjligt att justera utgångshastigheten. Denna modell har också keymod-gränssnitt i handskyddet.

TK.45 däremot är AEG 3 och har ett rekylsystem i axelstödet (kinetic feedback system AEG with recoil) men inte samma system som TK.45C med justerbar utgångshastighet. Denna modell har M-Lok-gränssnitt i handskyddet.

Undertecknad är inte helt säker på om det bara är TK.45 (lång version) som KWA kallar för ”Tekken” eller om det också omfattar den korta, TK.45C.

Exakt lanseringsdatum återstår att se men KWA (i USA) erbjuder nu butiker att förhandsboka. Det är också oklart om någon svensk butik kommer ta in Ronin TK.45-serien.

Läs mer om dessa airsoftvapen: https://store.kwausa.com/tk-45-landing-page/

Video från SHOT Show 2018 där KWA visade en prototyp (TK.45C).