Airsoftdb lanserar förhandsversion av verktyget ”BB finder”

Bakom kulisserna pågår utvecklingen för fullt av Airsoftdb (www.airsoftdb.com) och nu i februari lanseras verktyget ”BB finder” som ska göra det lättare för airsoftare att dels hitta airsoftkulor (tex baserat på önskad fabrikat, vikt mm) och dels vilka butiker som säljer dessa.

Eftersom att Airsoftdb är ett projekt baserat i Sverige är det i regel den svenska marknaden som först får ta del av ny funktionalitet. Så därför publiceras nyheten om ”BB finder” först på Airsoft.nu för att främst svenska marknaden ska få vetskap om detta och kunna testa och ge en första omgång feedback, innan internationell lansering då nyhet om detta kommer publiceras i sina egna kanaler.

Men om en besökare från utanför Sverige ändå skulle råka besöka ”BB finder” innan dess, så kommer ändå upplevelsen vara bra eller godtagbar. Besökare från Sverige kommer precis som tidigare att först se Svenska butiker och därefter kunna välja att se andra länder.

Precis som tidigare visas försäljningspris och fraktpris för besökare från Sverige (med svensk ip-adress) men visas inte för övriga.

I filterfunktionaliteten går det att specificera bland annat varumärke (brand), vikt, färg, biologiskt nerbrytbara eller inte osv.

I de fall där en svensk butik inte har efterfrågad produkt (eller ännu kopplad eller indexerad) eller besökare vill hitta produkt från annat land än Sverige så går det genom att klicka på knappen ”Show shops outside Sweden” och så visas en lista.

Länk för de som vill testa: https://www.airsoftdb.com/products/airsoft-bbs/