IWA OutdoorClassics 2019!

Idag klockan 09:00 börjar mässan IWA OutdoorClassics 2019 i Tyskland (i staden Nürnberg). Mässan pågår (från idag fredag 8/3) fram till måndag 11/3.

Airsoft är rekordstort på årets IWA-mässa och nytt för i år är att det finns ett område i hall 8 med 4 skjutbanor för airsoftvapen (se nyhet).

Airsoft.nu finns på plats för att besöka mässan och rapportera därifrån, där vi primärt har fokus på de airsoftrelaterade utställarna och ta del av senaste nytt från airsoftindustrin.

Målsättningen är att varje kväll ladda upp bilder (på Facebook) från mässdagen och i bästa fall också några nyheter (och videor) därifrån.

Men håll generellt koll i sociala medier för att flera medier/utställare/besökare kommer livesända här och var, under mässdagarna.

Länk till nyheter relaterade IWA 2019: http://www.airsoft.nu/nyheter/tag/iwa-2019/

IWA är inte en konsumentmässa (B2C) utan en inköpsmässa (B2B) så bland annat flera av Sveriges ledande airsoftbutiker är på plats och träffar tillverkare och distributörer, för att se vad de ska köpa in till 2019.

Men från Sverige (som icke representant för butik/distributör men relaterat airsoft) finns utöver Airsoft.nu (som är där som nyhetsmedia) influencerna Klockar och AirsoftCaroline. Förmodligen flera andra också men som undertecknad inte känner till.