Shooting Robot AT-18 Mk.1 från G&G Armament på IWA 2019

Detta år (2019) kommer tillverkaren G&G Armament från Taiwan lansera ett stort antal airsoftvapen.

I samband med att vi besökte deras fabrik Taiwan i slutet av 2018 men också besökte deras monter på mässan SHOT Show 2019 blev vi introducerade till alla nyheter (och kommande produkter). (Se mer längre ner).

På mässan IWA 2019 så visade de också upp Shooting Robot AT-18 Mk.1 (prototyp) som de som ville kunde tävla mot i deras 5×5 M.E.T.-system. Undertecknad vet inte hur många som lyckades vinna över roboten men någon enstaka sägs ha gjort det.

(Direktlänk till video)

Se de två videorna nedan för att få en bra uppfattning om vad G&G planerar lansera detta år. Först videon inför SHOT Show 2019 och därefter en video från SHOT Show 2019 där återstående nyheter gås igenom.

(Direktlänk till video)

(Direktlänk till video)

Fler bilder med AT-18 Mk.1