BO Manufacture-lanseringar 2019

I Europa är det franska företaget Europ-Arm som (nuförtiden) äger märket BO Manufacture men också Europeisk distributör av Lancer Tactical.

Eftersom att vi redan sett Lancer Tacticals nya och kommande produkter på SHOT Show 2019 (se nyhet) inriktade vi oss främst på nya och kommande produkter från varumärket BO Manufacture när vi besökte deras monter på IWA (som pågick tidigare i år).

(Direktlänk till video)

Från deras Overlord WW2-serie visade de upp Mosin Nagant M44 (CO2) och MP40 1941 (AEG), från vad de kallar BO Manufacture workshop. Airsoftvapnena ser slitna ut från fabrik och har (mer eller mindre) korrekta logotyper, för ökad realism.

Mosin Nagant M44 CO2 by BO Manufacture workshop.
MP40 1941 AEG full steel by BO Manufacture workshop.

De innehar licensrättigheterna för Diamondback Firearms som airsoftvapen och de visade upp airsoftvapen från DB9R respektive DB10-serien. Kommer lanseras framöver.

ARP 9-serien från tillverkaren G&G Armament i Taiwan har blivit en försäljningssuccé och även andra tillverkare har lanserat liknande, kanske inspirerade av förlagan från Diamondback Firearms.

Utöver det så visade de också upp några licensierade Fabarms-hagelgevär. De kan drivas med CO2 och HPA beroende på vad som föredras. Användaren kan välja ifall de ska skjuta 3 eller 6 stycken airsoftkulor per avtryck.

HPA-adapter.