Träffa Nuprol vid Frysen Airsoftcon 2019 helgen 24-25 augusti

Butiken Frysen Airsoft i Jönköping har offentliggjort att deras säljfest Frysen Airsoftcon 2019 är helgen 24-25 augusti.

Precis som tidigare år kan besökare bland annat träffa flera av butikens leverantörer som visar upp några av sina produkter. Relaterat till airsoft är det ActionSportGames [ASG], Fondprodukter (med bland annat G&G Armament och Umarex) och detta år även Nuprol som kommer ha montrar och visa upp sina produkter.

Det är Trent från brittiska Nuprol som kommer närvara och prata om och visa upp deras produkter.

Besökare kan nog också i vanlig ordning förvänta sig kraftigt sänkta priser på airsoftprodukter dessa dagar.

Notera dock att detta är ingen neutral airsoftmässa då det är en butik som anordnar detta och endast produkter (och varumärken) som butiken själva säljer finns där. Ungefär som det butiken Tacticalstore kallar för Demodag.

Sveriges största airsoftmässa, Frysen Airsoftcon 2019! Fri Entré!

Den 24-25e Augusti 2019 så är du och dina vänner varmt välkomna att uppleva airsoft när det är som bäst. Mängder med leverantörer på plats som visar upp de senaste produkterna. Super priser på alla våra produkter under hela helgen. Mängder med tävlingar, lotterier och annat skoj under båda dagarna.

Möt våra instagram profiler, se våra lokala lag ställa ut samt shoppa världsklassiga produkter till grymma priser. Vi öppnar grindarna 12:00 och har öppet fram till 18:00 båda dagarna.
Vi kommer erbjuda grillade hamburgare under dagen
Detta eventet är en av årets största händelser inom den svenska airsoftvärlden! Så se till att komma du också på detta gratis event med vänner och familj. Anmäl dig gärna via detta eventet så vi får en uppskattning av hur många som kommer. Förra året hade vi ca 1000 pers under helgen.

Vi har även fått några nya utställare i år 🙂 Här är några exempel på vilka som kommer ställa ut 2019:
Försvarsmakten
Actionsportgames
Nuprol
Fondprodukter
Jowill
Frysen
Ses på Airsoftcon 2019 / Frysen Airsoft

Läs mer