Sverige-lanseringsfest för Airsoft T-Plug i helgen

Denna helg kommer Ronald som är konsult åt batteritillverkaren Titan Power i Europa (och ägare av nyhetssidan NLAirsoft) besöka Frysen Airsoftcon 2019 i Jönköping (24-25 augusti) och ha Sverige-lanseringsfest för Airsoft T-Plug.

Lanseringsfesten innebär att alla besökare kommer få varsin uppsättning Airsoft T-Plugs kostnadsfritt och de kommer även kostnadsfritt byta ut Tamiya-kontakter mot Airsoft T-Plug, så långt de hinner.

Denna kampanj (#PlayWithTPlugs) går ut på att få airsoftbranschen (inklusive konsumenterna) att byta ut Tamiya-kontakter (och även Deans-kontakter från andra fabrikat) till Airsoft T-Plugs från Titan Power.

Frysen Airsoftcon 2019 arrangeras av butiken Frysen Airsoft och har slogan ”Sveriges största airsoftmässa”. Det är att jämföra med vad andra butiker brukar kalla kundhelg eller demodag. Under denna helg erbjuder butiken lägre pris på sina produkter och besökare kan bland annat träffa flera av butikens leverantörer och se senaste nytt från dem.

Läs mer om denna lanseringsfest: https://airsofttplug.com/2019/08/18/launch-party-during-airsoftcon-2019/

Några dagar senare, den 1:a september upphör exklusiviteten för nuvarande Titan Power-återförsäljare i Europa (däribland Frysen Airsoft i Sverige) och fler butiker tillåts sälja produkterna.