Idag startade Jeep Toms Event försäljningen av M/45B-replikorna

Idag startade företaget Jeep Toms Event försäljningen av vapenreplikorna K-pist/Kulsputepistol M/45B ”Swedish K”, Browning M2HB .50Cal och Browning M1919 .30Cal.

För den svenska marknaden är nog K-pist/Kulsputepistol M/45B ”Swedish K” mest intressant. Den första batchen omfattar en upplaga om 40 stycken.

Pris per styck är 3750 kr inkl moms och exklusive fraktkostnad.

Notera dock att detta är replikor och inga airsoftvapen men målgruppen är till viss del densamma.

K-pist / Kulsputepistol M/45B ”Swedish K”

Replika på den klassiska svenska K-pisten M45/B. Replikan är gjord i stål med löstagbart magasin.

Denna replikan är tillverkad i Polen på beställning av J T Event och är beställd i en begränad batch i antal om 40st replikor. När denna batch är slutsåld är det i nuläget osäkert om fler kommer att kunna beställas. Replikan är gjort i metall med vikbart axelstöd. Greppsidor är av trä. Replikan går att mantla och ”blindavfyra” samt har löstagbart magasin.

Replikorna är grönmålade med kallblånerade svarta detaljer. Replikan säljs tillsammans med 1 magasin. OBS Detta är en attrapp och vissa detaljer kan skilja sig från orginalet.

Värt att nämna är att hela attrappen är ca 15mm längre än orginalet. Vänligen studera bilderna för att få en bra bild av vad ni köper. Replikorna levereras delvis isärtagna och köparen får själv montera innerpipa + kylmantel.

Pris: 3000 kr plus 25% moms (3750 inkl moms)

Beställningar görs på Jeep Toms Events hemsida och där finns också mer information om övriga replikor samt fler bilder.

Länk: http://www.jeeptom.com/vapenreplikor.html