MOA 2019 – airsoftmässa i Taiwan

På fredag börjar airsoftmässan MOA 2019 i Taiwan där flera tillverkare kommer presentera nya produkter för 2020.

Mässan som håller på mellan 13-15 december (fredag-söndag) arrangeras av den taiwanesiska airsofttidningen QRF.MAG och detta är tredje året som mässan arrangeras. Precis som förra året är mässan vid Taipei World Trade Center som är i närheten av Taipei 101 som är en av världens högsta byggnader.

Reklamvideo för mässan.

Arrangörens syfte med mässan och därmed anledningen att den är så sent på året beror på att de vill att MOA (Military/Outdoor/Airsoft-Airgun) ska vara Asiens motsvarighet till mässor som SHOT Show och IWA. Till skillnad från de två sistnämnda släpps också vanliga konsumenter in på denna mässa.

Men redan innan mässan börjat har flera deltagande utställare presenterat vad de kommer visa upp för nyheter till 2020.

Ett urval:

Modify

Tillverkaren Modify kommer bland annat visa upp gasdriven PP-2K som förväntas lanseras inom kort. De visade upp en tidig prototyp av denna på mässan IWA 2019.

ICS Airsoft

Tillverkaren ICS Airsoft kommer bland annat visa upp kommande CXP-MARS PDW9-serien (som också visades upp på Evike Airsoftcon i höstas) och nya produktserien CXP-ARK (AK med modernt utseende).

Arcturus Tactical

Tillverkaren Arcturus Tactical kommer bland annat visa upp AK12 AEG (AT-AK12).

Poseidon

Kommer bland annat visa en ny AEG Hop Up packing design.

VFC

Tillverkaren VFC har ingått samarbete med utvecklaren av det kommande datorspelet CODE 2040 och som innebär att deras airsoftvapendesign (Samuari Edge-serien) kommer finnas med i spelet.

Kam Tact

Tillverkaren Kam Tact kommer bland annat visa upp kommande skyddsglasögon-serien Aegis.

Nyheten kan komma att uppdateras…