Operation Julgris samlade in över 16000 kr

I lördags pågick välgörenhetsspelet Operation Julgris (vid Räddningsskolan i Rosersberg) och totalt samlades det in strax över 16000 kr till olika välgörenhetsorganisationer.

Johan från airsoftlaget ST.A.R.S som arrangerade detta har nedan skrivit en sammanfattning.

Bilder därifrån kan ses här (Facebook-album).

Jag vill bara passa på att tacka alla som kom på vårt spel lördags. Jag hoppas ni alla hade lika roligt som vi hade trots att lagen blev ganska obalanserade 🙂

Vill också tacka våra sponsorer: Röda Stjärnan, TacticalStore, Frysen Airsoft och Stars Tactical för att detta blev möjligt att genomföra och att ni spelare fick en möjlighet att få med er julklappar hem. Posta gärna vad ni fick och tagga sponsorerna så att de får all cred de förtjänar.

Som ni vet valde vi att skänka alla pengar från spelavgiften utöver banhyran till Stadsmissionens arbete för utsatta människor i Stockholmsområdet.
Alla pengar vi fick in från kiosk och mat gick oavkortat till Musikhjälpens insamling mot Sexuellt våld i Krig och konfliktsituationer.
Vi samlade även in julklappar som skänktes till Herrängens gård som kommer ge dessa vidare till Alla Kvinnors Hus.

Resultatet blev följande:
Herrängens Gård
De fick totalt in 13 julklappar som kommer delas ut bland barn som kommer tvingas att tillbringa julen på skyddade boenden.

Musikhjälpen
Totalt fick vi in 3377kr via vår insamlingsbössa på nätet, via swishbetalningar för mat och dryck samt kontant i vår bössa på plats.
Stadsmissionen
Totalt fick vi in den helt sinnessjuka summan av 12700kr till Stadsmissionens arbete. Detta skulle exempelvis räcka till 635st luncher till människor som annars varit tvungna att gå hungriga!

Återigen jättetack till alla ni som kom ut och spelade med oss trots det trista vädret, jättetack till dig som kom med egna julklappar till insamligen och jättetack till våra sponsorer för att ni trodde på vår idé.

Ha det gott och God Jul allesammans