WEC Action Center vill ta tillbaka Airsoften till huvudstaden

Idag offentliggjordes satsningen WEC Action Center som har målsättningen att ”ta tillbaka Airsoften till huvudstaden” genom att återöppna stället där Skeppartorp Airsoft höll till och erbjuda regelbundna spel där och vid Räddningsskolan Rosersberg.

Bakom satsningen står bland annat spelarrangören WestnyGames som i och med detta byter namn till WEC Action Center, men podden kommer behålla namnet.

Jonathan Westny berättar också för Airsoft.nu att de planerar erbjuda hemlagad schysst mat och dryck till salu och i framtiden sälja förbrukningsvaror som exempelvis kulor.

Premiären kommer ske den 29:e mars så just nu arbetas det febrilt för att få i ordning banan och allt runt omkring detta.

Läs deras pressmeddelande nedan:

I november 2019 så förlorade Stockholm sin enda organiserade och regelbundna spelarrangör & bana, Skeppartorp Airsoft. Detta var en otrolig förlust för alla spelare som faktiskt finns i stockholmsregionen men också ett nederlag i sportens utveckling överlag då tröskeln för nya spelare att bli en del av denna fantastiska gemenskap blev allt högre. Som hängivna och dedikerade aktörer inom Airsoft och dess community så är vi otroligt glada och stolta över att presentera WEC Action Center!
Vi på WEC Action Center vill ta tillbaka Airsoften till huvudstaden. Vi vill också ge alla er spelare och era anhöriga den upplevelse och plats för gemenskap som ni förtjänar. Därför så har vi febrilt arbetat sedan november 2019 med att få liv i det som en gång kallades för Skeppartorp Airsoft men nu under nytt namn och regi. Fantastiskt nog kan vi säga att saker och ting har börjat falla på plats och den 29:e mars 2020 så öppnar WEC Action Center för första gången!

Det är just nu för tidigt att tala om alla våra planer i detta, men det vi kan berätta är att vi kommer förändra på mycket. Vi kan också lova att vi kommer göra allt som står i vår makt för att det här ska bli det som alla vill. En genomtänkt helhetslösning där spelare inte bara kan få en otrolig upplevelse ute på vår bana, utan även ha en plats för gemenskap med likasinnade. Vi kommer jämväl fortsätta att sprida sporten genom vår podcast @WestnyGames och likaså arrangera större evenemang på vår grannlokal Räddningsskolan. Men just dessa spel, med dess tillhörande Instagram och Facebooksida kommer hädanefter att byta namn till WEC Action Center. Vi väljer att göra detta just för att det ska bli enkelt för er spelare att ta del av all information ifrån oss på samma ställe. Vidare så kommer vi att lansera vår hemsida inom kort, där det ska bli enkelt för er att se vår kalander, boka evenemang och kommunicera med andra anhängare till sporten.

Med detta meddelande så vill vi bjuda in alla er spelare med anhöriga till premiäröppningen för WEC Action Center den 29:e mars 2020. Vi kommer att presentera hela vårt koncept och självklart erbjuda spel på banan helt gratis! Vi kommer även att arrangera en Airsoft-loppmarknad i samband med detta under dagen. Detta så att ni får den bästa chansen att inte bara träffa massa andra spelare utan även rusta upp inför den nya säsongen med oss på WEC Action Center.

NU KÖR VI!

Signerat
Jonathan Westny
Christoffer Nidén
Elias Fälldin

Originalinlägg: https://www.facebook.com/westnygames/photos/a.129343015146092/172963630784030/