Inbrott och skadegörelse vid WEC Action Center

Igår onsdag offentliggjordes WEC Action Center (där Skeppartorp Airsoft tidigare fanns) och strax efter offentliggörandet blev anläggningen utsatt för inbrott och skadegörelse.

Vid inbrottet länsades huset på airsoftprodukterna som förvarades där (både personliga och hyrvapen) och dessutom har hela huset sprutats ner med brandskum.

Inbrottet och skadegörelsen har skett någon gång mellan igår onsdag 13:30 och ikväll innan 18:30. Det står lite felaktigt i texten nedan.

De kommer inom kort sätta ihop en lista över stulna grejer.

Hur som helst tragiskt att detta sker och nu behöver de allt stöd de kan få. Det återstår också att se ifall premiären kan ske som planerat. Huset behöver nu saneras.

Otroligt sorgligt, och förnedrande…
Vi var ute på banan ikväll för att hinna preppa så mycket vi bara kan inför premiären men möts då av att dörren till vår lokal är uppbruten. Alla våra personliga airsoft-saker tillsammans med den hyrutrustning vi haft etc. är stulna. Man har dessutom tagit vår brandsläckare och sprutat ner hela huset som nu behöver saneras.

Tråkigt nog så är detta en eller flera airsoftare i stockholmstrakten. Detta vet vi då sakerna blev stulna någon gång mellan tisdagen 5/6 13.30 och idag onsdag 6/6 18.30. Alltså precis efter vi gått ut mer vår release. Man har också bara tagit just airsoftsaker…

Uppskattningsvis är allt värt cirka 100 000kr vilket ger ett otroligt bakslag i vår process framåt. Själv kommer jag inte kunna spela på ett tag då all min utrustning inte längre finns kvar.

Vi ska försöka slå upp en invetarielista, men ja- det är väldigt mycket saker, ser ni eller hör nått så meddela oss gärna. Polisen är nu påväg till platsen och ska göra en teknisk undersökning, så vi håller tummarna för det- men ja vi vill egentligen bara få tillbaka våra saker så att vi själva kan få avnjuta vår hobby men också leverera spel så som vi har tänkt till er alla. Men alla gillar uppenbarligen inte det vi vill göra 🙁

/Jonathan

Originalinlägg: https://www.facebook.com/westnygames/posts/173943290686064