Butiken Garderoben har lanserat en till webshop

Butiken Garderoben i Stockholm har flyttat några produktkategorier till en ny webshop, så nu har de två stycken webshopar.

Hej, vi vill passa på att meddela att vi har flyttat några av våra produktkategorier till en ny webbshop https://knivnetgarderoben.se
Välkommen att kika in där!

Detta har vi gjort för att tillgodose många av våra kunders stora önskan att kunna handla hos oss med betalsystemet Klarna på vår ordinarie webbshop garderoben.se.

Vi har alltså två webbshoppar nu! – Men du behöver endast betala för en frakt om du handlar i båda vid samma tillfälle.

Med vänlig hälsning,
Garderoben

(Källa)

Anledningen till sitt beslut att flytta över några produktkategorier från garderoben.se till den nya knivnetgarderoben.se beror framför allt på två anledningar:

1. Vi valde att göra en split till två sajter av två skäl. Vi hade väldigt stor efterfrågan från kunder att de ville handla hos oss med Klarna. Klarna i sin tur accepterade inte vissa av våra produkter (de som är flyttade till knivnetgarderoben.se).

2. För att kunna annonsera på Google osv får man inte ha en enda produkt som har ordet vapen och dylikt.
Vi kände efter en längre utvärdering att vi var villiga att riskera en viss förvirring till en början. För att dels kunna följa med i utvecklingen och lägga en bättre grund för att nå våra mål – kundnöjdhet i första hand men också möta den stora konkurrensen.

När denna nyhet skrivs har Garderoben.se produktkategorierna airsoft, militärkläder, ryggsäckar & väskor, kängor, ordningsvakt, luftvapen och friluftsliv medan Knivnetgarderoben.se har produktkategorierna knivar, yxor, batonger, självförsvar och rökgranater. Men framöver kommer även airsoft och luftvapen flyttas till den nya webshopen, knivnetgarderoben.se, uppger butiken till Airsoft.nu.

Att flytta ”otillåtna” produktkategorier till en annan webshop är dock inte Garderoben först med. Flera minns säkert butiken Tacticalstores satsning 2014 på webshopen Airstrike där deras airsoftprodukter skulle finnas. Om undertecknad minns rätt, var den egentliga anledningen att Tacticalstore ville nå kanaler med sin stora webshop där airsoftvapen inte är tillåtna. År 2019 när Tacticalstore lanserade ny webshop stängde de ned Airstrike och samlade återigen allt i en webshop.

Nyheten har blivit uppdaterad.