WEC Action Center har blivit Nordic Milsim

WEC Action Center har bytt namn och heter nu Nordic Milsim.

De har i samband med namnbytet lanserat en ny hemsida och där det precis som på förra går att anmäla sig till deras evenemang. Nytt är att de har lanserat ett diskussionsforum där det också finns en köp- & sälj-del (engångsavgift krävs för tillgång för att förhindra bedrägerier).

WEC Action Center startades i början av 2020 med målet att utveckla airsoften i Stockholm mot något mycket mer, och med det leverera fantastiska spel och upplevelser för våra gäster. Nu tar vi ett stort steg i vår utveckling men med samma målbild.

Ett nytt varumärke med större förankring till vad vi faktiskt gör, och vad våra gäster vill ha mer av, Milsim.

Vår plan för framtiden innehåller mer fantastiska event och vi utvecklas hela tiden med i riktningen för vårt ursprungliga mål. Vi har även utökat målsättningen till att inte bara gälla lokalt för Stockholm utan nu nationellt med ett slutmål för Norden och Europa.

Samtidigt så är vi alla inom Nordic Milsim aktiva spelare, och med det så kommer vi alltid att leverera event som vi själva hade velat delta i.

Även om målsättningen är internationell i slutet så betyder det inte att vi kommer frångå våra rötter i huvudstaden. Vi kommer fortsatt utveckla och arrangera spel i samma utsträckning på hemmaplan och vi ser otroligt mycket fram emot att fortsatt välkomna fler gäster till våra evenemang!

(Källa)

Deras anläggning finns även fortsättningsvis på adressen Verkavägen 141, 195 95 Rosersberg (Sigtuna kommun, Stockholms län). Anläggningen är i närheten av Räddningsskolan Rosersberg.

Länk till nya hemsidan: https://www.nordicmilsim.com/