Milquest – träningsprogram för att bli bättre milsimare!

Det nystartade Milquest tillhandahåller träningsprogram för airsoftutövare som vill bli bättre på milsim avseende styrka och kondition.

Träningsprogrammet som tar 10 veckor finns i tre olika nivåer och varje deltagare rekommenderas välja den nivå som respektive anser sig kunna klara av. Efter avslutat program får varje deltagare en patch.

Kostnaden för att delta i 10-veckorsprogrammet är för närvarande 550 kr (ange kod CLASS001-MILSIM för 50% rabatt) men det finns också ett kostnadsfritt alternativ som är mera begränsat.

Omgång ”Class 001” börjar måndagen den 4:e april och sista dagen att anmäla sig till denna är söndagen 27:e mars. De som väljer att påbörja träningsprogrammet för denna period kommer vara färdiga lagom till Berget 18 i sommar. Just nu pågår en testomgång och testgruppen har kommit till vecka 8.

Bakom detta projekt och träningsprogram står Erik som även är involverad i 2020-tabellen. Han har deltagit i podcasten WestnyGames där han berättar mer om detta och intresserade kan lyssna på avsnittet här: https://www.buzzsprout.com/712761/10180861-episod-47-milquest

Länk till Milquest: https://milquest.eu/