Företaget Novritsch firar 5 år och lanserar McMillan TAC338 (licensierat)

Företaget Novritsch i Österrike firar 5 år och lanserar det licensierade snipergeväret McMillan TAC338, dock i begränsad upplaga. Novritsch-företaget kom igång kring snipergeväret SSG24 (OEM av Modify i Taiwan), från att dess grundare och frontfigur Christopher tidigare i huvudsak ägnat sig åt att vara en populär sniperspelande airsoftprofil på Youtube.

Den begränsade upplagan är 1000 stycken och går endast att köpa i Novritsch egna webshop.

McMillan-licensen inom airsoftindustrin tillhör normalt sett danska ASG:s licensportfölj. Huruvida ASG och Novritsch ingått ett licenssamarbete eller Novritsch inlett samarbete direkt med McMillan vet undertecknad inte, men förmodligen det förstnämnda. Novritsch har börjat sälja Ultrair-gas från ASG i sin egen webshop, och vad det verkar fasat ut ett annat gas-märke.

När det gäller Novritsch-företaget från starten till nu så har det växt enormt med många anställda och relativt stort produktutbud.

Nedan en video där Christopher pratar om sin senaste lansering och hur allt startade.

With the Launch of the limited edition of the official licensed McMillan TAC338 we celebrate the 5 years anniversary of the company Novritsch and the SSG24 as well. Chris has some words to say and tells some interesting parts of his story. Grab a coffee and enjoy!

(https://www.youtube.com/watch?v=OTFLKEoC12Q)