Airsoftprofilen SkinnyBitch flyttar till Sverige

Under den gångna helgen tillkännagav airsoftprofilen SkinnyBitch (Lisa) i sociala medier att hon flyttar till Sverige.

‼️📣 BIG NEWS!! I’m moving to Sweden 🇸🇪🥳. I think most of you know by now that I love Sweden. Since the first time I went there, back in 2015, I’ve made 16 trips to Sweden. I always got the ’Berget blues’ when we came back from Berget Events , but it wasn’t untill going home from my first time at Bellum Events (in 2019) that I realized that it’s the ’Sweden blues’. So then I decided; I want to move to Sweden. 4 years later, and it’s finally happening! Yesterday we bought a house in Sweden 🥳🥳. Moving is planned for March/April. Home Sweden Home ❤️🇸🇪.

(Källa)

Lisa flyttar från Belgien till Sverige tillsammans med sin make Robrecht, även han airsoftprofil och går under namnet Verage Airsoft.

Var i Sverige har de köpt hus? Lisa berättar för undertecknad på Airsoft.nu att huset de köpt finns i Borås kommun. Undertecknad kan bara konstatera att Borås är ett bra val för den som gillar airsoft på grund av dess läge till olika spelbanor, inte minst Bockaby.

För de som inte redan känner till SkinnyBitch Airsoft så har hon bland annat en Youtube-kanal med över 17 000 prenumeranter och Instagram med över 40 000 följare.

När det gäller Verage Airsoft har han bland annat egen webbplats och Youtube-kanal. Han är också med och driver airsoftcommunityn Airsofter.world.