Snart dags för airsoftmässan MOA 2023 i Taiwan

Under decembers tre första dagar (fredag-söndag) pågår airsoftmässan MOA 2023 i Taiwan.

Flera airsofttillverkare från huvudsakligen Taiwan kommer delta som utställare och visa upp sina produkter, så väl redan lanserade produkter som 2024-lanseringar. Många av produkterna visas senare upp på mässorna SHOT Show (Las Vegas, USA) och IWA (Nürnberg, Tyskland).

Till skillnad från de två andra ovan nämnda mässorna är MOA-mässan en konsumentmässa, vilket innebär att även konsumenter och inte bara inköpare och press är välkomna besökare. Det är airsofttidningen QRF.MAG som är arrangerar mässan.

Håll utkik i sociala medier från och med dessa dagar för att ta del av flera airsofttillverkares senaste och kommande produkter. På mässans webbplats (se länk nedan) finns bland annat utställarlista och hallkarta. Dock finns det flera tillverkare där som delar monter med andra men vars namn inte listas.

Bilden ovan visar delar av hur airsoftmässans entré såg ut på torsdagskvällen lokaltid. Lokaltid i Taiwan öppnar mässan på fredag klockan 10:00 och i Sverige är då klockan 03:00.

Länk till MOA 2023: https://moaexpo.info/

Video från mässarrangören QRF.MAG, inspelad från MOA 2022. (direktlänk till video)