ICS Airsoft har öppnat lager i EU

Den taiwanesiska tillverkaren ICS Airsoft har nu öppnat en distributionscentral i Nederländerna för att erbjuda bättre priser och tillgänglighet för airsoftbutikerna i EU.

Att detta var på gång var något undertecknad fick information om på mässan IWA 2024 förra månaden.

Fram till nu har airsoftbutiker i Europa som varit intresserade av att sälja ICS-produkter framför allt varit hänvisade till att antingen importera själva från tillverkaren i Taiwan och alla kostnader och administration det medför eller köpa in produkterna via en distributör/grossist i EU som i sin tur har importerat från ICS Airsoft i Taiwan.

After the whole year of preparation, we are proud to announce ICS European Warehouse is now established in Netherlands!!

If the freight / sea cost from Taiwan to your country bothers you for a long time, then this warehouse will definately helps with its fair price.

Det blir intressant att se ifall några fler av de större tillverkarna från Taiwan följer efter och också startar egen distributionscentral i Europa och därmed gör det enklare och billigare för återförsäljare och i förlängningen konsumenterna.

Distributionscentralen delar adress med butiken Unit 13 i den nederländska staden Nuth.

Länk till ICS Europe: https://www.icsbb.eu/