Nyhetsskribenter sökes!

Hej alla besökare,

Den 1:a april hade Airsoft.nu ett aprilskämt om att vi skulle starta airsofttidning i papper, men sen kom en bloggpost om att det bara delvis var ett aprilskämt.

Nu hade vi tänkt starta airsofttidningen i form av redaktionella nyhetsnotiser på www.airsoft.nu/nyheter så att dessa helt eller delvis kommer att ersätta de ”pressmeddelanden” som återförsäljare och större spelarrangörer idag skickar in till oss.

De ”pressmeddelanden” som kommer från återförsäljarna kommer inte att upphöra men är tänkt att publiceras på en annan plats så att /nyheter till största delen kommer att bestå av redaktionellt innehåll.

I samband med aprilskämtet skrev några att de kunde tänka sig att skriva lite och därför söker vi nu dig, airsoftare som brinner för hobbyn och är intresserade av att hjälpa oss att skriva nyheter och bidra till airsoftcommunityn i Sverige.

Min tanke är att Airsoft.nu/nyheter på sikt ska bli ungefär som Prisjakt Pryl men med fokus på Airsoft givetvis. Kan tillägga att vi jobbar på en ny design till hela Airsoft.nu.

Airsoft.nu har inga inkomster så nyhetsskrivandet kommer därför i alla fall till en början att ske ideellt.

Är du intresserad av att bli med i Airsoft.nu’s nyhetsredaktion så hör av dig till info@airsoft.nu för vidare diskussion.

/Daniel, Airsoft.nu