Julpyssel med Senchoo i verkstaden

Nu som julen börjar närma sig kommer det klia i fingrarna lite extra i tankarna på nästa säsongs spel. Vi kommer att få tag på våra försenade julklappar såsom RTB3, Farmen, The Gathering, Berget och HAM. Återstår självklart många fler, men detta blogginlägg ska handla om min dag ute i verkstaden. Som julen innefattar ska man utsmycka huset och för mig betyder det att vapenprojekten ska dras igång ordentligt för att bli klara till nya säsongen.

Och som vi många vet är alla delar inte alltid kompatibla med allting, vilket gör att man måste ta till med geniknölarna. Jag hade 2 projekt igång som satt fast pga av 1 sak. Gängningen på uppern. Då jag hade inhandlat ett gängsnitt från Madbull fanns där bara en sak att göra! Ut i Verkstaden och testa. Kommer skriva en liten recension och guide till hur man använder ett gängsnitt inom en snar framtid.

   

Efter att ha ordnat upp gängorna var det dags att prova om hop-huset ville passa in. Observera att kroppen jag snittade på bilden är en G&P, men den jag pratar om nu är en ICS som även den blev gängsnittad på samma sätt och några timmar innan. Lite bilder på när jag fixat klart filandet på hophuset.

   

Men efter väldigt små mods var det bara dags att sätta ihop hela uppern som blev väldigt vacker om jag får säga det själv. Jag valde en ICS just för att jag gillade att man kunde byta uppern och/eller upperns gearbox utan att behöva ta isär hela skiten för att få en annan look eller styrka på fjädern. Lite som en PTW fast utan att behöva skicka motorn till Tackleberry när den ramlar ihop. Det enda som saknas för mig just nu är en del moddning kvar på lowern därav införskaffning av en AWS Raptor och fixandet av stock-adaptern.

Avslutar med ett par bilder på hela uppern och om jag inte sätter upp något mer vill jag redan nu önska er en God Jul. Glöm inte bort vår Julkalender!

 

 

//GOD JUL önskar Senchoo!