Välkommen till Göteborgs Airsoftbutik!

April April!!!

Nu är ordningen återställd och Sveriges airsoftbutiker kan andas ut. Sveriges airsoftbutiker gör redan ett fantastiskt jobb (även ifall vissa butiker inte alls svarar på e-post från Airsoft.nu) och jag har ingen ambition att starta någon airsoftbutik för ska den bli bra kräver det så mycket tid, ansvar och kapital. Så Airsoft.nu ska förbli ett (hobby)projekt som är en oberoende och neutral aktör som ska verka för hela Sveriges airsofthobby, åtminstånde så länge jag har något att säga till om. 🙂

På något sätt känns det som att detta aprilskämt var för stort så många genomskådade direkt att detta var ett aprilskämt, men för att göra er besökare en aning osäkra trots allt så dök det upp information och säljerbjudanden flera gånger på vår facebooksida. Hos vår kollega AirsoftSverige (som inte heller hade fått någon förvarning) flyttades aprilskämtstråden från kategorin Nyheter till Information från Återförsäljare idag.

Kommer ni ihåg förra årets aprilskämt? Då skulle Airsoft.nu bli papperstidning men det mynnade ut i att Airsoft.nu/Nyheter kom igång.

Men jag är i alla fall glad att ingen skickade in en jobbansökan. Men om man vill hjälpa till Airsoft.nu så får man gärna bli nyhetsskribent. När det gäller Butikschefen Erik så är han i alla fall inte än en airsoftare utan fick frågan för några veckor sedan om han ville skådespela som Butikschef och givetvis ställde han upp på detta.

Airsoft.nu's webshop gjord i Photoshop. Skiss.

Bilden på vår webshop är helt och hållet gjord med Photoshop baserad på en skiss på ett papper.

Om du precis som en del andra gillade våra bra erbjudanden men blev väldigt besviken på oss, så kommer förhoppningsvis en och annan airsoftbutik ha några bra erbjudanden nu i påsk. Förhoppningsvis så skickas de också in till Airsoft.nu så att ni hittar dem samlat i våra butiksnyheter och om ni är Facebook-fan så publiceras nyheten även där.

Men alla inblandade i detta aprilskämt tycker det ska bli spännande och se om det framöver dyker upp någon genuin airsoftbutik i ”airsoftstaden” Göteborg efter detta då det verkar finnas viss efterfrågan.

Sedan i början av januari så har Airsoft.nu haft en reklambanner och gjort reklam för airsoftmässan AirsoftExpo Göteborg (AEG) som blir i slutet av denna månad i just Göteborg och Airsoft.nu kommer att delta på något sätt, men mer om detta senare.

Vi får se vad det blir för roligt aprilskämt nästa år eller om det aprilskämtet blir verklighet! 🙂

 

Till sist så vill jag bara avslöja att under påskdagarna (med början på skärtorsdagen 5:e april) kommer vi tillsammans med 7/12-delars dussin butiker att dela ut ett tjog och 1/20-dels tjog ägg. Ni lär se såna där påskägg i de deltagande butikernas webshopar när tävlingen är igång.

/Daniel med alla inblandade