Sammanfattning av julkalendern 2012

Sammanfattning av Julkalendern 2012 på Airsoft.nu.
Nu har det gått några veckor sedan julkalendern här på Airsoft.nu tillsammans med flera av Sveriges airsoftbutiker avslutades. Detta var den tredje julkalendern som genomfördes på Airsoft.nu och i förhållande till tidigare julkalendrar så var det rekordmånga som deltog. Totalt varuvärde (försäljningspris emot kund) i julkalendern var ca 25 000kr. 😀

Att utse vinnare till varje lucka är inte det lättaste. Vi har varit två stycken personer som läst igenom alla svaren, lucka för lucka och enats om vinnare, totalt har några tusen svar lästs igenom 🙂

Anledningen till att vinnare inte lottas som i ett lotteri beror på att det kräver tillstånd från Lotteriinspektionen och att det ger mer för oss att läsa igenom allt istället för att bara dra slumpmässiga.

Vi har fått kontakt med samtliga 24 vinnare och butikerna har sedan tidigare blivit informerade. Flera har även bekräftat att de har skickat ut. Har du vunnit men inte sett skymten av priset i början av februari så berätta för mig så får vi följa upp det hela med berörd butik.

Flera luckors svar kan göras om till statistik, exempelvis vad de deltagande använder för magasin-typ (tex standard, mid-cap eller hi-cap), föredrar speedball eller milsim, kulvikter osv som ger viss indikation på hur det grovt sett förhåller sig bland oss alla airsoftutövare. Vi kommer presentera denna statistik vid ett senare tillfälle här i bloggen.

Slutligen vill jag återigen säga tack till alla tävlingsdeltagare och medverkande butiker som gjorde julkalendern möjlig att genomföra. Vann du inte så kommer det förmodligen komma flera tävlingar här under 2013.

/Daniel

Inskickade bilder från Vinnarna!

Jag har uppmanat alla vinnare att skicka in varsin bild på de ni vunnit. Här i bloggposten så publiceras några av de som blivit inskickade.

Deltagande butiker:
Active Life Equipment
Airsoftbutiken
Cabom
Combat Zone
Cybairgun
Frysen Airsoft
Garderoben
GT Airsoft
Roligt.nu
Röda Stjärnan
Striker Airsoft
Tacticalstore