Airsoftevents.se ett aprilskämt – men kolla in Airsoftboden.se

Igår (1:a april) berättade vi om Airsoftevents.se som skulle bli ett sidoprojekt till Airsoft.nu
med evenemang och bilduppladdning. Det är tyvärr inte sant, April April! :).

Sedan gamla airsoftevents.se försvann från Internet för några år sedan har Airsoften i Sverige saknat en gemensam plats för bilduppladdning. Förvisso har bilduppladdningssidor för airsoften kommit och gått (exempelvis warfaces.se) men ingen stabil sida bestått utan bilder har spridits till flera olika bilduppladdningstjänster, exempelvis Facebook, Google+, Picasa, Flickr etc.

Eftersom att efterfrågan för dessa två tjänster finns valde vi att ha detta som årets aprilskämt. Många gillade idén med att vi skulle starta upp Airsoftevents.se och erbjuda dessa två tjänster.

Men istället för Airsoftevents.se så vill vi berätta om vår kompis Richards projekt Airsoftboden.se som är ett evenemangssystem och bilduppladdning under utveckling vi har fått följa sedan lång tid tillbaka. Han kommer också att berätta om och visa Airsoftboden på kommande AirsoftExpo Göteborg den 20:e april.

Airsoftboden.se

Om man bara ser namnet kan man vid första anblicken tro att Airsoftboden är en butik (Norsk airsoftbutik), Airsoftverksamhet i Boden (flera har trott det) eller en byggnad med massa grejer i och det är väl det sistnämnda, men virtuellt.

Namnet Airsoftevents.se står dock till förfogande…

Så kolla gärna in www.airsoftboden.se

/Mikael