Gratis Airsoft.nu-patchar från AirsoftPeak

Airsoft.nu-patch

Nu kan du som vill ha en Airsoft.nu-patch beställa detta gratis.

För cirka två år sedan producerades ett begränsat antal Airsoft.nu-patchar och som under åren blivit utdelade till airsoftare fördelat på hela Sverige på olika sätt. Men sedan tog de slut och flera har efterfrågat Airsoft.nu-patchar att sätta dit på sin utrustning, men eftersom att Airsoft.nu är ett ideellt hobbyprojekt utan inkomster så har vi inte kunnat lösa detta på ett bra sätt fram till nu.

Patcharna är tillverkade av butiken AirsoftPeak (i Kina) och går att beställa därifrån helt gratis genom att välja produkten Embroidery Airsoft.nu Patch with Velcro Backing Green och uppge koden Airsoft.nu i kassan. (Koden Airsoftnu ger 5% rabatt i webshopen förövrigt). Patchens storlek är 2 x 8,5 cm, samma storlek som tidigare versionen men något ändrad design.

Produkten och fraktkostnaden är helt gratis, men moms och tullavgift tillkommer förmodligen inte pga försändelsens ringa värde.

Länk till Airsoft.nu-patchen: Embroidery Airsoft.nu Patch with Velcro Backing Green

Slutsålt för tillfället! Nya kommer produceras men oklart när.

Förtydligande:

  • Fraktkostnaden från AirsoftPeak är gratis med billigaste frakt (Airmail Paravion)
  • Ange koden Airsoft.nu på sidan Payment Method och då dras -$4.99 bort så att patchen blir helt gratis. (Airsoftnu ger enbart 5% rabatt på ordern).
    airsoftpeak_gratis_totalkostnad
  • Efter att ha tryckt på Confirm Order hamnar man hos Paypal. Trots att slutpriset är noll så måste man ”betala” genom det systemet även ifall inget debiteras. Det är en brist hos AirsoftPeak i deras webshop men som förmodligen kommer åtgärdas i framtiden.

 AirsoftPeak