Vinn handskar från GFC Tactical

Vinn handskar från GFC Tactical

I samband med att Airsoft.nu kommer testa GFC Tactical HDR Shield-handskarna kommer vi att tävla ut tre par olika handskar från serien Heavy Duty Ready från GFC Tactical (varumärke från polska Gunfire).

Vinster

GFC Tactical HDR Shield (svart) GFC Tactical HDR Accuracy (oliv) GFC Tactical HDR Shooter (oliv)
1. GFC Tactical HDR Shield (svart) 2. GFC Tactical HDR Accuracy (oliv) 3. GFC Tactical HDR Shooter (oliv)

Information om tävling

Tävlingen pågår mellan 21/7 00:00 till 28/7 23:59 (serverns tid) och vinnarna kommer presenteras här i vår blogg när vi fått kontakt med alla vinnare.

Juryn som består av Airsoft.nu kommer att gå igenom alla tävlingssvar och av alla som svarat rätt kommer de tre som gissat närmast det antal airsoftkulor i glaset att utses till vinnare. Juryns beslut kan inte överklagas.

Vinnaren av första pris får välja modell först, sedan andrapristagaren och därefter får tredjepristagaren den modell som blir över.

För att vara med i tävlingen måste du vara 18 år eller äldre och bosatt i Sverige. Om du vinner kommer vi att kontakta dig via den angivna e-postadressen och begära in adressuppgifter och mobilnr (för transportören).

När vi fått kontakt med vinnarna kommer dessa att offentliggöras och därefter kommer Gunfire (från Polen) att skicka ut respektive vinst. Har vi inte fått in vinnarens uppgifter inom två veckor från då vinnare kontaktas kommer ny vinnare att utses och kontaktas. Om fler gissar exakt rätt eller gissar på samma så att det inte går att utse tre vinnare kommer fråga nr 2 att bedömas och vara till grund för beslut.

Vid missbruk eller försök till fusk har Airsoft.nu rätt att diskvalificera tävlingsbidrag utan att meddela berörd deltagare.

Tävla här

Airsoftkulor.Airsoftkulor.
Hur många kulor finns det i glaset?

Tävlingen är nu avslutad.

Gunfire

Vinnare

Nu är vinnarna utsedda i tävlingen. Rätt på antalet kulor var 1019 st. Totalt deltog 52 st. Rätt svar på frågan var Gunfire Rockets Professional (eller liknande).

Tack alla som deltog! 🙂

Roger Johansson, Lidköping (997)
GFC Tactical HDR Shield (svart)

Martin Berggren, Sala (1099)
GFC Tactical HDR Accuracy (oliv)

Manli Phu, Göteborg (888)
GFC Tactical HDR Shooter (oliv)