Julhälsning från Airsoft.nu

God Jul från Airsoft.nu

Då var det äntligen julafton och julkalenderns sista lucka. På ett sätt känns det lite vemodigt att årets julkalender nått slutdestinationen för i år men på ett annat sätt skönt (för min del) att den snart är över. Nu återstår bara att fortsätta läsa motiveringar och utse vinnare till de luckor som återstår.

Julkalendern här på Airsoft.nu firar 5 årsjubileum och det är kul att den fortfarande är väldigt uppskattad, från såväl airsoftare som butiker.

Vi är enormt tacksamma för de tips och idéer som inkommer från er som tävlat och besvarat frågor om hur Airsoft.nu kan bli bättre och vi tar till oss av samtliga synpunkter.

2014 har varit ett lite speciellt år med både positiva och negativa händelser för airsofthobbyn, med bland annat nerläggning av flera populära airsoftbutiker, nerläggning av inomhusbanor men även riksdagsbeslutet om att gas blir lagligt drivmedel vid nyår.

Nu under efterföljande juldagar kommer vi att ha ”julläsning” då flera kommer skriva och berätta om sina projekt eller saker de har åstadkommit.

Med dom orden så vill jag önska alla besökare, butiker, airsoftindustrin och personer involverade av Airsoft.nu, en God Jul!

/Daniel

Har du inte redan deltagit i dagens lucka i julkalendern så rekommenderas det 🙂