Wizeguy: Nyhet & Erbjudande

Wizeguy som mest är kända för paintball har sedan nyligen börjat ta in ett airsoftsortiment och har därför skickat in en nyhet där de presenterar sig själva och erbjuder 15% till alla Airsoft.nu-besökare;

WizeguyVi på Wizeguy har jobbat med paintball i 10år och alltid letat efter dom senaste bästa produkterna. Nu kände vi att det fanns utrymme att utöka sortimentet och då var Airsoft ett självklart val. Vi kommer att utöka airsoft sortimentet löpande och försöka leverera allt från nybörjar produkter till custom byggda Training Weapon´s. Att bygga upp ett komplett sortiment kommer självklart ta lite tid då vi letar efter de bästa produkterna till schysta priser som vi själva kan tänka oss att använda. Wizeguy har webshop och tre butiker i Sverige: Uppsala, Östersund och Örebro. Uppsala butiken är vår största butik och där har vi redan ett sortiment av airsoft prylar, så besök oss gärna om ni bor i närheten. Under vintern kommer vi försöka bygga upp ett grundsortiment i Östersund och Örebro men det går redan nu bra att beställa prylar till dessa butiker utan någon fraktkostnad.

Självklart har vi ett erbjudande för alla er som följer airsoft.nu. Under en vecka får ni 15% rabatt på hela sortimentet så passa på att provhandla från oss (gäller till den 26e September). Ange rabattkod: ”Airsoft.nu” i webshopen.

Mvh
Personalen på Wizeguy
www.Wizeguy.se