Invigning av Vapenbutikens nya butik och inomhusbana


I juni förra året skickade Vapenbutiken in en nyhet till våra butiksnyheter att de hade vuxit ur sin butikslokal (nu dåvarande) på 170m² butik och lager. De skulle istället flytta till en större lokal på 1500 m² i Slagsta strand där både butik, inomhusbana (1100 m²) och lager skulle få plats. Sen höll Vapenbutiken på att bygga och visade upp bilder då och då om hur det gick.

Väggarna i inomhusbanan är flyttbara så att CQB-världen kan förändras efter behov. De skickade också in en nyhet om en fortlöpande bandesign-tävling för att designa CQB-världen och vinnaren får en veckas fritt spel. Jay vann först och det vinnande bidraget fanns på plats lagom till invigningen.

Så äntligen på söndagen den 27:e februari kl 12:00 var det då dags för Adam (butiksinnehavaren) att inviga sin butik och inomhusbana (CQB).

Airsoft.nu var inte med vid invigningen men här är en Youtube-film och några bilder från fotografen och airsoftaren Jonathan Rieder Lundkvist / JRL5 för den som är intresserad.

Bilder: http://jrl5.blogspot.com/2012/02/vapenbutikens-cqb-bana-i-stockholm.html