SKW Airsoft fortsätter lansera bomber

SKW Airsoft (Skyway) från Spanien fortsätter att lansera bomber för airsoft och visar även en ny serie med airsoftpistoler från deras märke Secutor.

Sedan tidigare finns Duel Code ”Bomb Simulator V3.0” men i ~april kommer de lansera en mindre version som heter ”Mini Bomb Simulator” och som inte har vattenfunktionen. Enheten drivs av ett 11,1V-batteri och förväntat försäljningspris är 395€.

De kommer även lansera bombväskan ”Briefcase Bomb Simulator” från varumärket Duel Code. Systemet i denna ska vara likvärdigt som deras ”Mini Bomb Simulator” men även ha desarmeringsfunktion genom att en av tre trådar ska kunna klippas. Produkten drivs av ett 7,4V-batteri, förväntas lanseras i april och förväntat försäljningspris är 225€.

Från varumärket Kimera kommer de lansera ”Blaster Pro” respektive ”Blaster Jr”. Funktionen med dessa är att de ska desarmeras och ifall det inte sker börjar enhet skjuta kulor och rotera.
Förväntat försäljningspris för Pro-versionen är 99,95€ och 54,95€ för Jr-versionen. Lansering av dessa förväntas ske någonstans mellan februari och april.

Utöver bomberna så berättade de om sitt relativt nya varumärke Secutor med pistol-serierna Rudis och Gladius.

Rudis-serien (1911-modeller) är redan lanserad och kostar runt 154€ och Gladius-serien (G-liknande modeller) kommer lanseras i april och dessa har ett förväntat försäljningspris på 165€.