Tacticalstore – vinnare i kategorin Årets handelsföretag (Alvargalan 2021)

På fredagen (26/3) pågick Skellefteås näringslivsgala Alvargalan 2021 och där presenterades butiken Tacticalstore i Åbyn som vinnare i kategorin ”Årets handelsföretag”.

Hela näringslivsgalan sändes digitalt. I livesändningen efter att butiken presenterats som vinnare, berättar David (som syns på bilden ovan) att det går så bra för verksamheten att de framöver ska bygga en ny stor lagerlokal. Nyligen så byggde de ut själva fysiska butiken.

Juryns beskrivning om Tacticalstore:

”Tactical Store har funnits i Åbyn Byske sedan 2008 och butiken har vuxit till att vara en av Sveriges främsta inom militär utrustning och actionsport. Med ett produktutbud som sträcker sig från professionell utrustning för militär-, polis- och säkerhetsbranschen till mer eller mindre professionella sportutövare har företaget säkrat sin tillväxt. Kombinationen av ett starkt sortiment och nära kundrelationer är nyckeln till framgångarna för Tactical Store. En taktik som är väl värdig företagsnamnet, med andra ord.”

Tackvideo med David som är en av ägarna till butiken.

Video från hela livesända Alvargalan: https://www.facebook.com/alvargalan/videos/2763810393860282/

Tyvärr gick galavideon inte att bädda in i nyheten, men till höger finns några viktiga tidsangivelser för den som vill se delar där butiken förekommer.

  • 15:44 – besök hos Tacticalstore
  • 54:07 – besök hos de nominerade (igen)
  • 57:17 – prat inför prisutdelning årets handelsföretag
  • 1:01:00 – vinnaren presenteras och intervju med företrädare från butiken, David och Anna.

Länk till butikens webshop: https://www.tacticalstore.se/