ICS M3 Grease Gun – Förhandstitt

I September smäller det på WWII fronten. ICS släpper då M3 geväret, även känt som The Grease gun.

För att möta upp ARES senaste släpp kommer även ICS släppa en inovativ design på M3. Till skillnad från ARES som har sina batterier i magasinen så har ICS utvecklat en helt ny gearbox, som möjliggör att ha batteriet i vapenkroppen.
Och den kommer även ha ICS inovation med att kunna släppa AR-latchen, som ger fjädern längre livslängd.

Även avtryckaren är nyutformad för att tillåta bättre och snabbare kontakt. Hur den ser ut har vi dock inte fått reda på än. När vapnet kommer ut kommer vi vara igång för att visa mer exklusiva bilder innan beslut om eventuellt köp.

Om du har några frågor om detta vapen, skicka gärna e-post till info@airsoft.nu så kommer vår ICS-kontakt att hjälpa till att besvara dessa sen.

//Senchoo