Celebration 2015 (i Bockaby) i Airsoft Action

airsoft-action-bockaby-airsoftnu-reportage
Helgläsning: I augusti-numret av brittiska airsofttidningen Airsoft Action finns ett reportage från ett av spelarrangören Pandions Celebration-spel i Bockaby med speltypen ”RealSim”.

Eftersom att en och annan airsoftare här i Sverige förmodligen tycker det är intressant att läsa detta reportage, men inte så många här i Sverige har tillgång till tidningen så har Airsoft.nu fått tillstånd att återpublicera artikeln här.

Läs reportaget

Reportaget är i en pdf-fil men vi har fått en i hög upplösning och en i lägre upplösning (bildkvaliteten) så det är bara att välja;

Läs reportaget i låg upplösning (pdf 1,8 MB)
Läs reportaget i hög upplösning (pdf 10,7 MB)

Besök hos Tacticalstore / AirStrike

Fredagen den 25:e juli (2015) var Daniel på besök i butiken Tacticalstore (och AirStrike).

Den fysiska butiken finns i Åbyn, Byske mellan Skellefteå och Piteå och motorvägen E4 är cirka 400 meter från butiken fågelvägen.

Vid avfarten vid ”Åby älv” längs med motorvägen E4 ska man svänga av och när vägen från avfarten möter en landsväg finns det ett antal Tacticalstore-skyltar som guidar besökaren rätt. När jag gick in i butiken träffade jag Peter (som visste jag skulle komma på besök) och som visade mig runt i butiken och träffade även en del andra personer ur personalstyrkan, bland annat Harry som är deras mekaniker av airsoftvapen.

Byggnaden som butiken håller till i är en stor orange tegelbyggnad som en gång i tiden var en byskola. Butiksverksamheten startade år 2008 då grundarna ville utöka utbudet av paintballprodukter på den svenska marknaden men med åren så har fokus ändrats och paintball utgör idag bara en mindre del av företagets sortiment då huvudfokus rört sig mer mot framförallt taktisk utrustning och airsoft. Peter säger: ”- Inom airsoft har vi fått ny användning av vår historia med paintball och satsat en hel del på HPA, som Polarstar, Wolverine och Tippmann. Just Tippmann har varit extra spännande för oss, då det är ett starkt företag inom paintballen som har släppt den (enligt oss) roligaste airsoftbössan hittills. ”

Läs fortsättningen »

Wendigo – Winter Warfare: 2015 i Airsoft Action

Wendigo - Winter Warfare: 2015

HELGLÄSNING: Den brittiska airsofttidningen Airsoft Action har i sitt senaste nummer ett reportage från storspelet Wendigo – Winter Warfare: 2015 som pågick mellan 13-15 februari i Rödjenäs. Rödjenäs är ett välkänt område för många airsoftare men för er som inte vet så är det beläget mittemellan Vetlanda, Bodafors, Nässjö och Eksjö i Småland.

Evenemanget arrangerades av svenska Pandion.

Eftersom att en och annan airsoftare här i Sverige förmodligen tycker det är intressant att läsa detta reportage, men inte så många här i Sverige har tillgång till tidningen så har Airsoft.nu fått tillstånd att återpublicera artikeln här.

Läs reportaget

Reportaget är i en pdf-fil men vi har fått en i hög upplösning och en i lägre upplösning (bildkvaliteten) så det är bara att välja;

Läs reportaget Wendigo – Winter Warfare: 2015 Låg upplösning (pdf 1,8 MB)
Läs reportaget Wendigo – Winter Warfare: 2015 Hög upplösning (pdf 9,7 MB)

Weekend Warriors – Airsoftcommunity

Weekend Warriors

Vinterläsning 2015. En del känner säkert till airsoftcommityt Weekend Warriors (som är under uppbyggnad) sedan tidigare och om du inte redan gör det, så gör du det efter att ha läst denna text och besökt sidan. 

Vad är weekendwarriors.se?
Weekendwarriors.se är ett community för airsoftsporten i Sverige.

Planen med sidan är att ha alla funktioner som folk vill ha på ett ställe.

Idag finns funktioner som artiklar, recensioner, bildgallerier, köp & sälj, videoklipp, profiler, forum, evenemang och bloggar.

Bloggarna är det senaste tillskottet på sidan och är tänkt som en projektdel men självklart kan man använda sin blogg till att skriva vad som helst.

Köp & sälj delen är inte färdig till hundra procent ännu då upplägget ska fixas till samt några buggar som ska åtgärdas. Själva funktionen i sig fungerar, men ska finjusteras.

Tanken är att artiklarna ska täcka nyheter både inrikes och utrikes som tex, produktnyheter, företagsnyheter, evenemang med mera.

Forumet är det mest avancerade på sidan och är fortfarande inte färdigt.

Finns en del viktiga saker som ska läggas till för att få ett komplett system.

Vad är planen med sidan i framtiden?
Planen är att utveckla och förbättra sidan för att göra sidan lättanvänd och användbar.

I nuläget kommer funktionerna som finns på sidan utvecklas och förbättras innan fler större funktioner läggs till. Buggar som existerar idag ska fixas och säkerheten ska förbättras på dom ställena det behövs.

Hur länge har du arbetat på sidan?
Jag började smått med sidan i oktober 2013 och har jobbat med den från och till sedan dess. I juli 2014 släppte jag sidan för ”allmänheten” och har utvecklat idén.

Från början använde jag ett färdigt CMS system (Content management system) men insåg ganska snart att funktionerna jag ville ha inte fanns. Att ändra om och lägga till kod i ett redan ”färdigt” system blir för rörigt och det blir i slutändan mycket onödig kod.

Därför valde jag att istället koda hela sidan från grunden. Detta har gjort att det tagit betydligt längre tid än jag trodde men jag kan bygga sidan precis som jag vill och skapa funktionerna jag och andra medlemmar vill ha.

Vad är skillnaden på Weekendwarriors.se och Airsoftsverige.com?
Den frågan har ställts några gånger 😛

Airsoftsverige.com är i dagsläget endast ett forum. Det sägs att dom håller på med ett liknande upplägg som Weekendwarriors.se men vet ej om detta är aktuellt fortfarande.

Planen är inte att ”konkurrera” med Airsoftsverige utan är mer en komplettering.

Varför namnet Weekendwarriors?
Jag tyckte det var passande eftersom det oftast är helger man spelar på.

Helgkrigare är en ganska exakt översättning.

/Jimmy Byberg

Länk: www.weekendwarriors.se

Airsoft.nu tackar Jimmy för texten om sitt projekt Weekend Warriors.

NonEx arbete för att ändra vapenlagstiftningen

airsoftnu_nonex_vapenlagstiftning

Vinterläsning 2015. Den 2:a januari 2015 blev gasdrivna airsoftvapen lagliga och en som arbetat hårt med att påverka lagstiftarna att förändra lagtexten är NonEx aka Non Existent. För att veta mer om hans arbetsinsatser har Airsoft.nu bett honom att skriva ”några” rader.

Läs hela här

Besök hos Frysen Airsoft

Robert på Frysen Airsoft i Jönköping.

På en tur neråt Småland den 2:a juli passade vi (Daniel och Mikael) på med en snabbvisit hos butiken Frysen Airsoft i Jönköping för att kolla in butiken och deras inomhusbana.

När vi kommer in i butiken träffar vi först säljaren Arvid och han ledde oss vidare till butikschefen Robert (eller Robban som han väl oftast kallas) som satt i deras verkstad och höll på att fixa en M60 som skulle skickas tillbaka till kund den dagen.

Butiken och inomhusbanan (Frysen Arena) finns på andra våningen i en byggnad som tidigare var ett slakteri. De har nyligen byggt om i butiken och bland annat minskat ner inomhusbanan till förmån för ett kontor och gymmet som tidigare fanns har istället blivit en ny större vapenverkstad. De vill också göra inomhusbanan större genom att ta lediga lokaler i byggnaden i anspråk men får inte det eftersom det är ett rivningsobjekt (och att Jönköpings kommun har andra planer för området i sin översiktsplan), men vi får se vad som händer.

Robert fick idén till att starta airsoftbutik och inomhusbana från sin kompis Niklas år 2004 och 2005 startade verksamheten som då hade totalt 200 m² stor yta med butik och spelutrymme. Sedan har verksamheten växt (aktiebolag 2012) och inomhusbanan är nu omkring 1000 m².

År 2012 renoverades inomhusbanan och fick till stor del det utseende som det har nu, bortsett minskningen som skedde nyligen. De teman som finns i inomhusbanan sedan renoveringen 2012 är ”Skogen”, ”Missillabbet”, ”Ökenstaden” och ”King of the Hill”-rummet. Delar av inomhusbanan finns i ett gammalt frysrum så det har varit bidragande till varför verksamheten kom att heta Frysen Airsoft.

Butikens slogan är ”Sveriges största airsoftbutik” och enligt Robert så beror detta på att de har störst sortiment airsoftvapen i lager och i dagsläget störst butiksyta (ca 200 m²).

Utanför Frysen Airsoft.
Utanför grinden till butiken. Läs fortsättningen »

Besök hos Striker Airsoft

Filip och Magnus på Striker Airsoft i Stockholm.

Den 25:e mars var jag (Daniel) i Stockholm och passade på med ett butiksbesök hos Striker Airsoft och kollade in deras nya butikslokal på Norr Mälarstrand 18 som finns i källaren av huset.

Jag kom dit kring kl 21:00 på måndagskvällen och på plats i butiken fanns Filip (butikschef) och Magnus (säljare). Även om tidpunkten när jag besökte butiken var sent på kvällen så har butiken stängt på måndagar och anledningen till detta är för att hinna ikapp helgens beställningar och även hinna med att lägga in produkter i webshopen som ligger och väntar. När jag kommer in är disken full med paket som höll på att packas och saker som skulle upp på hyllorna. Så när jag sa att jag tänkte fotografera butiken började de båda att plocka undan och bära in allt på lagret och verkstaden.

Läs fortsättningen »

Besök hos JBBGuns och kollade på nyheter från ICS

Airsoft.nu var på besök hos Jonas i Malmö för att se vad som var nytt för JBB Guns och ICS.

När jag väl kom fram hade Jonas redan plockat fram lite småplock i form av ficklampor från märket Nitecore.

Ficklampa från Nitecore.Ficklampa från Nitecore.Ficklampa från Nitecore.

Efter att ha fått titta lite på dem och prova dem visade han vad som var mer speciellt med dem. Man kunde ladda dem genom en USB-kontakt som fanns på lampan (gäller inte alla modeller från Nitecore), vilket passar mig förträffligt sedan jag köpte ett bärbart batteri som man kan ladda saker ifrån genom just USB. Tanken var mest min mobiltelefon, men att kunna ladda sin lampa samtidigt blir bara bättre då man kan spara in lite pengar på de dyra CR123A batterierna.

Fanns även en lite baby-modell som inte kan ha varit längre än 5 cm, men med samma kraft av sina lite äldre bröder.

Näst på kartan var då de nya CXP 16 modellerna som kan liknas lite vid en HK416-liknande modell. Ser lite ut som en korsning mellan ett SIR-system och 416. Ett helt välkommet inslag som ser djävulskt ut med ICS QD dämpare på. Finns både som kort och lång. Även delbar gearbox gäller denna modell.

ICS CXP 16.ICS CXP 16.

Sedan var det dags att gå tillbaka till det som utannonserades för ett bra tag sedan, men som jag inte fått se förrän nu. Tillbaka till WWII och det vapnet som lämnande det härliga klingande ljudet vid sista patronen. Garanden! Dock tyvärr så kommer den inte göra det härliga ljudet sedan det är ett magasin i det

ICS M1 Garand.

Märkte ganska snabbt på Jonas att han inte kunde hålla händerna borta från den utan ville visa lite av hur den togs isär samt något litet i den som han är väldigt glad över.

ICS M1 Garand.ICS M1 Garand.ICS M1 Garand.

Och den stora nyheten i den lilla förpackningen är ju självklart FET-kretsen som ska börjas rulla ut som standard på ICS-modeller. En FET-krets är en krets då som endast har lågström genom avtryckarmekanismen istället för att låta all ström mellan batteri och motor passera därigenom. Detta resulterar i att färre motstånd för strömmen att passera, vilket kort och gott ger motorn mer kräm att kunna prestera ifrån.

FET-krets i ICS M1 Garand.

Om inte det var tillräckligt var där även 2 andra skönheter nära bordet, som fick hoppa upp och sätta sig. Nya G33 modellerna som har allt jag personligen vill ha i en G36 modell. Ställbar kolv, M4 magasin där mag-releasen inte är helt vrickad och RIS-fästen där man vill ha det utan extra kostnad.

ICS G33.ICS G33.

Vi tar dem en och en då det var dessa jag fastnade för ganska direkt. Mag-releasen först och främst har både en knapp för funktionen som en vanlig M4 OCH (!!!) vanliga G36 paddeln. För mig är detta guld värt då man slipper vanliga G36 magasin (och köpa in extra magasin) samt att man inte måste göra något konstigt magasinsbyte som man måste göra med vanliga M4-adapters för G36 plattformen.

Nästa är då stocken som är ställbar både i höjd- och djup-led som man innan behövde betala extra för att kunna få på sin egna G36. den innehåller dock inte ett batteri utrymme, men i mitt tycke finns det gott om plats i handguarden som då är vårt nästa ämne.

Handguarden, helt gjort i plast, som är riktigt hållbar i kvalitet när man känner på den. Den hade en railbit jag alltid velat se. Just på fronten ovansida. Helt perfekt att kunna sätta fast en lampa i form av en TLR-2 utan att komma i vägen för optik man skulle vilja fästa, vilket i sin tur då gör undersidan dedikerad för något grepp och att du kan lysa upp det du siktar på genom sikte utan att behöva lyfta mer än pipan över skydd.

Hade jag inte precis bytt till TW plattformen precis hade jag testat på denna. Enda nackdelen är ju att det är en V.3-gearbox så man får tyvärr inte den delbara funktionen. Många fördelar i ett paket.

Nog om det underbara geväret och till lite konceptmodeller.

Trummagasin från ICS.

Trummagasinet som kanske inte ser ut så mycket för världen. Dock har man läst lite så kommer man kanske ihåg att detta magasin passar de allra flesta modeller. Hur då? undrar du säkerligen just nu. Jo det är så att ICS tänkte till lite och kom på att det enda som skiljer vapen år är magbrunnen, vilket betyder att de gjorde själva magasinadaptern utbytbar. Kort sagt köper du ett trummag som ska passa de alla flesta vapen. Dock är den fortfarande i teststadiet och har inte släppts än. Men den orkade med en G33 på ett 11,1V 20C 1200mAh där den endast missade cirka var åttonde skott. Tänk bara på att RoF:en var hög runt 20-23 skott/sekund.

Efter att ha pratat klart tittade vi till butiken där jag fick se ännu ett av ICS koncept, nämligen färdigfärgade vapen. Dock finns det endast en modell med en färg att välja på som är den ni ser på bilden.

M4 med camo-textur.

Det kändes som en stor klisterlapp på texturen, men ändå en slitstark yta. Pratade med Jonas om det som då visa sig att den är riktad mot den amerikanska marknaden. men det fanns ju då andra camon som fanns på ritbordet, däribland A-TACS och även FG. Man kan alltid beställa det från ICS om man köper minst 500 stycken. Kanske inte något för den enskildes plånbok.

Därefter var dagen över och vi drog alla till Lite Off Coffee Shop där vi pratade airsoft och olika spelminnen över lite kaffe med cafeägaren som ingår i mitt lag. Smygreklam? Näää…var inte särskilt diskret, men du kommer inte klaga när du dricker deras kaffe och äter någon bakelse.

Hemåt på tåget var det dags att vila skallen lite. Tills nästa gång Jonas! Ser fram emot de nya 40mm granaterna!

Länk till JBBGuns: www.jbbguns.se

//Senchoo

Jonas från JBB besöker IWA 2013

Jonas som har butiken JBB Guns & Accessories i Malmö med brukar sedan några år tillbaka jobba i den Taiwanesiska tillverkaren ICS monter på IWA & OutdoorClassics-mässan. Här på sidan skriver Jonas dagbok om sin vistelse på mässan. Dagboken kommer att kompletteras med mera bilder senare.

Mässan pågår mellan 8-11 mars. Många airsofttillverkare, distributörer, återförsäljare och andra inom airsoftindustrin finns representerade antingen med egen monter eller besöker för att kolla på nyheter och knyta kontakter inför framtiden.

Vi kommer undertiden mässan pågår dela intressanta grejer på vår facebooksida från andra.

Torsdag 7:e mars (dagen innan mässan öppnar)

Första dagen på IWA avklarad!

Det är förvånansvärt att det kan bli en organiserad och fungerade mässa av det kaos som råder under uppbyggnadsfasen. Truckar, kartonger, pallar och skräp överallt. Polis och tull som kontrollerar att alla vapen endast är semi-auto, att alla tillstånd finns för att visa ficklampor och lasrar. Vapenmonterade lampor och lasrar är förbjudet enligt tysk lag! Men även i detta kaos hinner man gå runt och kika lite innan alla kunder strömmar in imorgon. Det är ganska trevligt att kolla lite så här dagen innan. Jag hittade en Koreansk tillverkare av luftgevär som gjorde riktigt coola gevär. Tyvärr är anslagsenergin lite hög, ca 60 J! Gå in på www.evanix.com och njut. Vi (ICS) kommer att visa upp Garanden, så klart, och den nya cxp:n. Tyvärr finns det allt för många som inte känner till förträffligheten med ics delade gearbox så den får man alltid prata om……Vi har två nya prototyper på plats, jag ska försöka ta några bra bilder i morgon och visa er.

Nu är det dags att hoppa i säng,
Sov sött

Jonas

Fredag 8:e mars (Dag 1)

Hallå airsoftare!

Första dagen för kunder på IWA har passerat, massor av folk från alla möjliga branscher, poliser, tyska brandförsvaret, airsoftbutiker, militärer, vapenhandlare och lite till. Just nu sitter jag och snackar skit med tre amerikanska vapenhandlare 🙂 Samtalet har vandrat från rosa revolvrar till kundsupport till nedskjutna piloter över Malmö under andra världskriget.
Jag har tagit asien med bilder med min kameramera men kan inte komma överens med min platta om hur man får fram dem … Så det kommer komma massor med bilder senare,….en tillverkare har gjort underkläder med hölster för pistoler! Hos KWA kan man gå e träningsrunda med pistol och instruktör, de kör nu samma varv som systema gjorde med ord, även ssf har hakar på det spåret och marknadsför deras vapen som ett alternativ till riktiga vapen i träningssammanhang.

Det finns tydligen ingen begränsning i hur många tillverkare det finns som gör skarpa hagelgevär, Italien och Turkiet bedriver någon form av landskamp i detta ämne.

En ny biokula har sett dagens ljus på marknaden. En kula som påstår sig vara en av de få äkta biokulorna på marknaden….med intyg från spanska staten och spanskt patent.

God natt, klockan är 00.13 och snart börjar en ny dag på IWA.

Jonas

Daniel: Jag kollade igenom bilderna från Public Enemy från Hong Kong och hittade Jonas (mitten) på en av dem. Jag har därför lånat bilden av dem. Så nu ser ni hur Jonas ser ut 🙂

Lördag 9:e mars (Dag 2)

IWA har vandrat in på sin andra dag och även idag blir jag lika överraskad när man plötsligt kan prata svenska med någon. Efter att hela tiden prata engelska och fösöka förstå alla blandade varianter av engelska som finns blir det nästan lite overkligt när Striker Airsoft kom förbi en stund precis innan stängning och snackade lite bland annat om WE Katana. Idag hann jag skjuta lite pilbåge mot rörligt mål, mycket roligt och lika svårt.
Fobus har släppt nya hölster, en ny variant till Glock om passar med monterad lampa. Det fanns innan också men den nya varianten kan man dra rakt upp istället för snett bakåt.
Jag skulle vilja skriva om mycket mer men jag hinner inte runt så mycket som jag hade önskat…

När jag sitter och skriver detta i baren kommer Moises från Maxpedition och slår sig ner och vi pratar lite om ditten och datten frågar jag honom om priset för väskan han har med sig, en Kodiak, jag har nog aldrig fått ett mer uttömmande svar i hela mitt liv. I 20 minuter pratade han om allt förträffligt med deras väskor och gears innan han svarade på frågan 🙂 Det måste vara fantastiska väskor de gör, men så är ju ägarna också
från Taiwan…

Jonas

Söndag 10:e mars (Dag 3)

Dag nummer tre har passerat och asg:s brittiska tvillingar har åkt hem och vi andra stannar kvar och kämpar vidare. Fötterna börjar tycka att det är bra nu och de ser fram emot kontorsstolen igen. Det är lite svårt att förklara vad IWA är, det är något man behöver uppleva. En stor mässa med fokus på vapen, naturligtvis, men även allt runt omkring, kläder, ammunition, sikte, gears, grepp, hölster, vapenväskor, skjutstegar, knivar, ficklampor, klockor, skottsäkra västar för hundar, handklovar, batonger, skjutkäppar och mycket mer.

Det man klart kan se från denna mässan jämfört med 2012 är att det är fler airsoftföretag här och att deras montrar är större. Redwolf har utökat sin monter, KWA visar tydligt att de vill in på polis och militärmarknaden. Amerikanarna pratar allmänt om airsoft som ett alternativ till det skarpa skyttet eftersom det är klart billigare.
Lagen om begränsning av kapaciteten på magasin har gått igenom i USA så just nu producerar alla så mycket magasin det går och ändå räcker det inte, 30 skotts magasinen har rusat från 20 dollar till 100 på några
månader. Efter dödsskjutningarna bunkrar amerikanarna kaliber 22 ammunition till den milda grad att det i princip är omöjligt att få tag på….

En firma som importerar Sig 550-sorten till USA, containervis, kom förbi i år igen och var lika imponerad av ICS MED system till Sig, även swiss arms representant var imponerad av känslan, utseendet och kvaliteten. Ett
flertal besökare frågade efter kalibern på M1:an och var mycket imponerade när de insåg att det var ett airsoftvapen!

Fler bilder kommer när jag är hemma i sverige igen.

Jonas

Måndag 11:e mars (Dag 4 – sista dagen)

IMAG0499

IWAs sista dag har tagit slut och tillsammans med den hela IWA 2013. Sista dagen är lite speciell, det kommer inte lika mycket besökare och många utställare skickar hem en del av personalen. Det märktes framför allt i tunnelbanan då det plötsligt fanns sittplatser till alla. Jag fick en chans att springa runt ytterligare ett varv och lyckades ta mig ända bort till hall 1 & 4, hallar som vi bara passerar till och från vår monter. Det blir i och för sig VM i mässlöpning men jag hann ta en del bilder. Alla bilder kommer att dyka upp på min facebook sida efterhand som jag hinner med.

Jag träffade Vladimir från Airsoft Systems och kikade på hans nya bössor. Hans delade box ser intressant ut, det ska bli spännande att testa den men även att sälja. Det finns tyvärr inget släppdatum än, men den som väntar på något gott……..har oftast väntat för länge. Han visade även en ny sniper, gasdriven med AEG-magasin och AEG-pipa. Gasen ligger i en tub dold i handguarden, med en ”separator” som ser till att det endast är gas som går i väg i skottet och ingen vätska. Den bössan kändes riktigt trevlig och med en utgångshastighet på 200 m/s så……det är den bössan som jag står och håller i på bilden.

Francis på ICS är ett Aimpointfreak utan dess like visade det sig på måndagen och vi hade en liten diskussion om hur man bäst använder ett rödpunktsikte och om Aimpoint är paralaxfria. I alla fall kom vi fram till att vi drar ner till Aimpoints monter och pratar med gänget där. Sagt och gjort, en timme till stängning och Joanna gav oss 5 minuter ”ledigt”. Springer nästan dit och börjar prata med en amerikan i deras monter, han ingav inget förtroende kan jag säga men, så såg jag att min kollega från Lv4 var där så jag sa till Francis att jag bara ville hälsa på Lennart. Så Lennart blev ledig och vi hälsade, passade samtidigt på att ställa frågan till honom, fick ett mycket bra och uttömmande svar. När jag sisådär halvvägs in i samtalet berättar för Francis att Lennart är VD för Aimpoint händer det något med Francis, han ser plötsligt ut som ett barn på julafton, nej inte ett barn, en hel skolklass. Leendet sprider sig allt mer och mer runt hans huvud och hade det inte varit för att öronen sitter i vägen tror jag smilet gått hela vägen runt om. Hur som helst pratade vi färdigt och vi tog ett foto på Lennart och Francis som ni kan se nedan. Francis svävade på moln hela måndagen efter….ibland krävs det inte mycket för att göra en annan människa lycklig.

Mässan är min tredje tillsammans med ICS och jag måste säga att jag riktigt ser fram emot nästa mässa redan. Man träffar så mycket roliga, trevliga, egendomliga, märkliga, spännande och fantastiska människor samtidigt som jag nu kan säga att jag har några av mina bästa vänner på andra sidan jordklotet. Att träffa och umgås med Audrey och Joanna är hur kul som helst, Francis, Karen och Antonio är nya vänner som jag ser fram emot att träffa igen. Förhoppningsvis har ni tyckt att det har varit värt att läsa mitt reportage och kanske finns det en ny att läsa om ett år.

 

Ha det bäst var ni än finns!

Jonas

 

Vi tackar Jonas för denna rapportering från IWA & OutdoorClassics 2013! 😀

Fler bilder finns här:  JBB Guns & Accessories på Facebook

En vanlig arbetsvecka för Georges på ActionSportGames

Den här veckan (v47 – 2012) får vi följa med Georges Darwiche som är ActionSportGames säljare här i Sverige när han besöker olika butiker.

Georges jobbar inte längre på ActionSportGames.

Varje dag kommer Georges att placera ut några koder i de städer han besöker och ser man en sån kod så ska man omedelbart bege sig till den butiken som står angiven och uppge en kod så får man en present. Men begränsat antal.

Georges håller även på med en kandidatuppsats och söker Airsoftare som har jobbat eller jobbar inom Försvarsmakten.
Om du är inom målgruppen, klicka här.

Filmerna från besöken finns nedan.

Läs fortsättningen »