Airsoftmässan 24th Hooha Show i Taiwan (30/11-2/12)

I morgon fredag börjar airsoftmässan 24th Hooha Show i Taiwan och pågår fram till söndag (30:e november till 2:a december). Så det säkert intressant att besöka för den som gillar airsoft och befinner sig i Taiwan dessa dagar.

Denna konsumentmässa arrangeras av airsofttidningen CKM (Combat King Monthy) och är i Taichung International Exhibition Center (i staden Taichung som är knappt 2 timmars bilfärd från huvudstaden Taipei).

Det kanske mest annorlunda för årets andra Hooha Show är att tjeckiska butiken Bohemia Airsoft har egen monter där (de brukar sedan tidigare ha egen monter på IWA-mässorna).

Helgen efter är airsoftmässan MOA (7-9/12) och den är i Taipei World Trade Center och flera tillverkare har valt att enbart ha monter där.

Men för 24th Hooha Show är utställarlistan enligt följande:

Karta över alla montrar (klicka på bilden för större version).

☆第24屆武哈祭場地平面圖公佈
☆The layout of the 24th Hooha Show

由於廠商異動頻繁,因此直到今日我們才總算確定第24屆武哈祭場地平面圖,這次展覽總計有來自台灣、香港、中國大陸、韓國、美國、丹麥和捷克的40家廠商參加,參展攤位共計90個,其中包括駿盟實業(S&T)、翔準國際(AOG)、金鷹國際(GE)、司馬(Cyma)、紅星快遞(RST)、雙鐘(DB)、摩帝企業(Modify)、始祖鳥設計工作室(OB)、新樂園-國魂本舖、鑫匯通、全能應用(Flexible)、台灣恆龍國際、騎翼企業(CHIE)、威奇企業社、ASG、皇朝科技(KA)、劍戰術補給(STS)、春田商社、鬥陣俱樂部(FCC)、惡魔島射擊場、動態戰術(Dytac)、ROK Sniper、D9、煜陞、BCS武器空間、利士通工業(Listone)、Original SWAT/Altama、台灣重演協會(TRA)、愛默生(Emerson)、氣槍特賣(UN)、3D電影道具工作室(3D MMP)、新博研射擊模擬器(MSB)、方塊石(Vanquest)、金球(GB)、波西米亞氣槍(Bohemia Airsoft)、玩具兵(Toy Soldier)和戰鬥王(CKM);歡迎大家在11/30~12/2期間來台中國際展覽館嘻耍一番!

(källa)