Vapenbutiken: Välkommen till Vapenbutiken 2.0

Återförsäljaren Vapenbutiken meddelar;

Vapenbutikens hemsida har genomgått två stora förändringar:

1. Allt i butiken finns nu även på hemsidan. Så fort vi tar in en ny produkt och lägger in den i vårt ekonomisystem laddas den automatiskt upp på hemsidan. Så nu kan även ni som inte har möjlighet att besöka vår butik i Stockholm se vad som finns inne och även beställa!

2.Endast lagervaror visas på hemsidan. What you see is what we have.
Finns en vara på hemsidan så betyder det att den går att beställa och vi klarar av att leverera inom 3 arbetsdagar. Så fort en vara blir slutsåld tas den automatiskt bort från hemsidan så ni kan vara säkra på att det ni beställer finns inne och levereras snabbt!

Dock får ni räkna med en liten uppstartssträcka. Vi har mer än 1200 unika produkter på lager och många av dessa är så pass nya för oss att vi inte har bild eller beskrivande text. Vi arbetar så fort vi kan med komplettering av bilder och info.

Om du ser felaktig info / beskrivning eller en bugg: snälla kontakta oss och berätta det. All hjälp uppskattas!