Airsoftradio på svenska

Airsoftspelaren Mad John har startat airsoftradion R.I. Podradio som hade premiär den 22:a februari och då även förslag på reportage efterlystes. I varje avsnitt diskuteras airsoft blandat med musik.

R.I. står för rationella insatsstyrkan och är det airsoftlag i Borås som Mad John är med i. Detta lag håller på att bygga ett airsoftfordon (Mitsubishi Pajero) och under de kommande programmen så kommer man att få följa arbetet i verkstaden med det bygget. I varje avsnitt så intervjuas även någon airsoft-person från och med det andra avsnittet. Dessutom ringer skämtaren Gösta in (eller gör ett fysiskt besök i studion) och diskuterar airsoft.

I det andra avsnittet intervjuas Kether som är fd ordförande på AirsoftSverige där han bland annat berättar om hur han tycker ett bra spel är och vad han anser om storspelet Crusaders in Disneyland som han arrangerade i höstas.

Det tredje avsnittet som blev tillgängligt idag intervjuas airsoftspelaren och spelarrangören Yog där han berättar om bland annat om vad han tycker man ska göra åt problemet att folk anmäler sig till spel men inte dyker upp.

I nästa avsnitt dvs #4 kommer airsoftspelaren och spelarrangören Gabtab och blir intervjuad. Dessutom har R.I. Podradio en tävling till varje avsnitt med vinster från Airsoftbutiken: http://www.airsoftbutiken.se/tvling

Lyssna på avsnitten nedan;

Avsnitt #1

Avsnitt #2


Avsnitt #3