Airsoftmässan AirsoftExpo Göteborg 2013

AirsoftExpo Göteborg 2013

Den 20:e april är det airsoftmässan AirsoftExpo Göteborg 2013 (AEG 2013) i Kulturhuset Vingen i stadsdelen Torslanda i Göteborg.

Mässan pågår mellan 10:00-18:00 och entréavgiften är 100kr.

Till årets mässa kommer det precis som tidigare närvara butiker, storspelsarrangörer, föreläsare, bild- och filmvisning, loppis och tävlingar. Nyhet till detta år är ett airsoftspel i anslutning till mässan kommer arrangeras.

Mässarrangören kommer tillsammans med Container Yard att under dagen arrangera ett spel i området Arendal. Deltar man i detta kommer man vara med i en utlottning av airsoftprylar i slutet av dagen.

I Airsoft.nu’s monter kommer vi precis som tidigare att ha en stor Sverigekarta med butiker utmärkta, butikserbjudanden och tävling. Till denna mässsa kommer tävlingen att vara uppdelad i två och med utlottningar vid två tillfällen under dagen (önskemål från mässarrangören). Tävlingarna i vår monter kommer vara tipspromenader med frågor intill utställarna. Tävlingarna kommer vara oberoende av varandra så att varje person kan själv välja om den vill gå en eller båda. Mer information om detta på plats.

Värt att notera: i år är det inte VSAF (Västsvenska Airsoftföreningen) som anordnar utan en ny idéell förening som heter Airsoftföreningen Expo Göteborg, men det är samma personer som står bakom det.

Mer information kommer framöver på mässarrangörens informationssidor på Airsoftsverige och VSAF. Har du några frågor eller vill delta med bord/monter? Kontakta dem på expogbg@hotmail.com

 

Plats: Kulturhuset Vingen, Torslanda, Göteborg.
När: 20:e april, mellan kl 10:00-18:00
Kostnad: 100kr / person

 

(Med risk för att informationen som står här på sidan kan komma att förändras ju närmare det blir till mässan).