Airsoft Varberg: Föreningsjubileum 27 april!

Föreningen Airsoft Varberg har skickat in en nyhet om att de ska ha ett jubileum 27:e april vid sin inomhusbana i Falkenberg för att fira att den funnits i ett år nu och att föreningen funnits i fyra;

Falkenbergs AirsoftbanaVi firar ett år på banan och föreningens fjärde verksamhetsår. Detta vill vi göra med pompa och ståt, så här kommer det att gå till:

-Dörrarna öppnar kl 11:00 på Falkenbergs airsoftbana.

-Alla med egen utrustning spelar gratis denna dag.

-Vill man hyra utrustning så är det hyr två, betala för en. Ett utmärkt sätt att få dina vänner att komma och spela med oss.

-Under dagen kommer vi att arrangera tävlingar. Hittills så har vi priser från Röda Stjärnan och Airsoftbutiken. Fler kan tillkomma innan eventet.

-Vi stänger banan kl 19:00. För de som vill så fortsätter kvällen på stan där vi äter en bit mat eller tar en öl. Detta är frivilligt och bekostas av varje enskild person, det hade varit kul om alla vill följa med!

Under dagen kommer vi att ha besök av

– Senchoo från Airsoft.nu

– Karim Haikal från KA-foto som kommer att fota under dagen.

– Jowill är på plats och förevisar och säljer sina blank firing handgranater.

– Simon Lindqvist från Paracord Fashion visar upp och säljer sina paracord produkter.

– Fler ”utställare” kan tillkomma.

Observera att detta är ett evenemang för medlemmar i Airsoft Varberg. I enlighet med årsmötesbeslutet är det från och med den 27/4 krav på medlemskap i föreningen för att ta del av föreningens arrangemang. Medlemskap löser du på plats och det går att lösa i två nivåer:

– Stödjande medlem, 50:- per år. Som stödjande medlem har man tillgång till förenings aktiviteter och vår försäkring.

– Fullvärdig medlem, 250:- per år. Som fullvärdig medlem har man samma förmåner som den stödjande, och man har också 15% rabatt på föreningens ordinarie sortiment av förbrukningsvaror på Falkenbergs Inomhusbana.
Välkomna!

 

Läs mer: https://www.facebook.com/events/499062713480336/