Spartan Imports blir mer synliga på svenska marknaden

Spartan Imports

En del har säkert hört talas om distributören Spartan Imports som finns i både USA och Danmark som ägs av franska Cybergun.

Georges jobbar inte längre på Spartan Imports i Danmark.

Georges Darwiche har börjat på Spartan Imports i Danmark som säljare (Area Sales Manager) emot den svenska airsoftmarknaden, han började den 1:a augusti.
Några kanske känner igenom honom från tidigare arbetsgivare och fortsätter nu i samma bransch för att ta det ännu längre.

Sedan tidigare arbetar en person som heter Benjamin som säljare för svenska marknaden men nu blir de alltså två. Enligt Georges innebär detta en ny fas inom airsoften i Sverige då de kommer jobba för att svenska butikerna ska få ett bredare sortiment genom att erbjuda fler spännande produkter.

Spartan Imports kommer nu framöver att besöka olika större airsoftrelaterade evenemang framöver. Till exempel A-Hole, AirsoftExpo Göteborg, Berget etc. Han vill gärna se att de som distributörer tar ett steg längre och försöker etablera airsoften mer som en sport och fortsätta främja nybörjare att testa på.

För att förtydliga så är alltså Spartan Imports en distributör som säljer till återförsäljarna alltså butikerna. I deras sortiment finns Cyberguns produkter men även från andra tillverkare som King Arms, Milspec Monkey, AIP m fl.
Spartan Imports sortiment förekommer hos etablerade airsoftbutiker.

www.spartanimports.dk
www.cybergun.com