SHOT Show 2015

Idag började vapenmässan SHOT Show 2015 (20-23 januari) i Las Vegas, USA dit flera airsofttillverkare och distributörer deltar och visar upp sina nya och kommande produkter.

ActionSportGames har publicerat pressmeddelanden om att de visar upp airsoftgevären CZ 805 BREN (Proline och Sportline) och airsoftrevolvern Dan Wesson 715.

Jonas från svenska butiken JBB Guns & Accessories kommer jobba i ICS-monter.

Kolla gärna in diverse airsoftmedier (som framför allt deltar på mässan) för bäst information om nya produkter.

Denna nyhetssida kan komma att uppdateras allt eftersom ny information når Airsoft.nu.

Uppdaterat: Ett urval av nya produkter som med stor sannolikhet når svenska butiker:

ActionSportGames visade upp prototypen av CZ 805 BREN, airsoftrevolvern Dan Wesson 715, en CO2-sniper TAC-6 och nya delar till Scorpion EVO 3 A1.

CZ 805 BREN kommer finnas i utförandena Proline och Sportline. Magasinbrunnen tar en speciell sorts magasin anpassade för vapnet och liknar originalet men den kommer kunna bytas ut till en som tar vanliga stanag-magasin (M4). De kommer även att lansera en granatkastare anpassad för vapnet och där axelstödet ska kunna tas bort från huvudvapnet och sättas direkt på granatkastaren. En gissning är att Proline-versionen kommer få eldalternativen; patronvis, 2-burst och fullauto precis som riktiga och Sportline får klara sig utan 2-burst.

(En trovärdig källa säger dock att ASG har mer nyheter på gång men på grund av licensrättigheter mm (för den amerikanska marknaden) kunde de inte visa upp allt där, så fler produkter kommer visas upp på IWA i mars).

ICS visade upp nya CXP-APE som kommer i flera olika utföranden (se video).

De visade också bland annat upp PAR Mk3 serien, licensierade airsoftvapen tjeckiska rs-tillverkaren Proarms Armory men som sen nyligen är lanserade.

Polarstar Airsoft visade upp prototypen av ”F1”.

Uppdateras allt eftersom…