Cybergun har fått Glock-licensen för airsoftvapen (träningsvapen)

cybergun_glock_license_airsoftnu

Franska Cybergun Group har publicerat ett pressmeddelande om att de har fått Glock-licensen för träningsvapen (airsoftvapen) ämnade för polis och militär.

På mässan MILIPOL (för militär och polis) som är i Paris nästa månad kommer Cybergun (via Spartan Imports Military Department) visa upp Glock 17 och Glock 19.

Enligt Cybergun kommer dessa produkter inte släppas till konsumentmarknaden.

”The GLOCK license is a military and law enforcement license only, not airsoft as a whole.”

På mässan kommer de även visa upp Sig Sauer SP2022 och Mossberg 590 (som visades på IWA 2015). Dessa kommer lanseras i två versioner, en version för konsumenter och en version för polis och militär (enligt information Airsoft.nu har fått direkt från Cybergun).

Google Translate-översättning av delar av pressmeddelandet:

[…] In addition to this revelation, the CYBERGUN Group has signed with the Austrian arms manufacturer GLOCK a license agreement to develop replicas for training for military procurement and training of forces. CYBERGUN The group will present at the MILIPOL the first two replicas from this collaboration: the GLOCK 17 and GLOCK 19.

BRUGIERE Hugo, who negotiated with the GLOCK group, said: ”This is a job for several months that allowed us to obtain, through an order of the French Government, the authorization of the manufacturing of very large arms who never wanted to give licenses to date. Their trust honors us as much as it forces us. The quality standards, respecting the spirit of the house GLCOK and the need to generate among trusted partners have guided our work. The French versions delivered to the Ministry of Interior will be produced and partially assembled in Germany. ” […]

Läs pressmeddelandet i sin helhet (översättning från franska till engelska).

milipol_2015_bannier__093162100_1000_13102015