Tävling med Asgard Revival + mer information

asgardevents

Arrangören av det kommande storspelet Asgard Revival mellan 8-11 september i Polen, väntar ivrigt på spelare från Sverige ska anmäla sig!

Tävling!

På grund av att ingen från Sverige har anmält sig än, har Airsoft.nu tillsammans spelarrangören bestämt att de 5 (fem) personer som först anmäler sig och anger koden ”airsoftnu” (utan ”-tecken) endast behöver betala 1 Euro istället för 65 Euro som är ordinarie pris.

Det kan även hända att de två första lagen om 5 personer som anmäler sig från Sverige får tillgång till extra taktisk träning tillsammans med instruktör.

Information om evenemangets partners

TASMANIAN TIGER är en tysk tillverkare av militära kläder. De gav oss 20 stycken Warrior Belt Multicam-bälten och 50 stycken mössor till vinnare av våra lekar innan spelet startar och till bästa spelare. De ska också ha deras butik på plats, med speciella priser för alla deltagare.
ACTIONSPORTGAMES är en dansk tillverkare av airsoftvapen. De sponsrar med priser till bästa spelare, exempelvis Scorpion EVO och pistoler. Under evenemanget kommer de även visa upp ett helt nytt vapen.
GUNFIRE är största airsoftbutiken i centrala Europa. De erbjuder också priser till bästa spelare och rabatterade priser till deras onlinebutik.
VOLKSWAGEN COMMERCIAL VEHICLES ska hyra ut AMAROK-modellen som organisation vehicle under spelet och sen, som pris till bästa laget hyra ut CRAFTER-modellen till hel helg.

Läs mer och anmälan: www.asgard.events