Airsoftföreningen Expo Göteborg är nedlagd

Airsoftföreningen Expo Göteborg har postat på sin facebooksida och meddelat att föreningen är nedlagd.

Vi får här meddela att föreningen är nedlagd. Pga tappat intresse och tidsbrist har det varit tufft att få ihop någon mässa de senaste åren. Sidan kommer att stänga ner inom kort men vi vill ändå passa på att tacka alla utställare och besökare för de mässorna vi lyckade arrangera.
// AEG Crew

Föreningen är mest känd för att ha anordnat konsumentmässorna AirsoftExpo Göteborg (AEG) åren 2012, 2013 och 2014. Mässorna 2012 och 2013 var i Kulturhuset Vingen i Torslanda och 2014 var i flygmuseet Aeroseum.

Eftersom att mässorna var neutrala (dvs inte arrangerade av en butik där butiken bara visar upp sina produkter och bara dessa finns till försäljning, tex Frysen Airsoftcon) så var såväl tillverkare/distributörer, spelarrangörer, föreningar m. fl. inbjudna som utställare. Tyvärr var intresset från de tre ledande distributörerna av airsoftprodukter mot den svenska marknaden inte så stort. Airsoftprodukter fanns istället för såväl uppvisning som försäljning hos en handfull butiker med egna montrar. Airsoftvapen för uppvisning fanns givetvis också hos utställande föreningar mm.

Airsoft.nu deltog med monter och tipspromenad (med vinster sponsrade av butiker) på samtliga och på mässan 2014 visade vi upp Airsoft.nu Produktsök för första gången.