Frysen Airsoftcon 2017 är den 26:e augusti i Jönköping

Butiken Frysen Airsoft i Jönköping har nu presenterat datumet för årets upplaga av deras mässa Frysen Airsoftcon 2017.

Det blir lördagen den 26:e augusti vid deras nya butik (ej öppnat än) på adressen Kärrviolsvägen 6 vid Hedentorps industriområde. Evenemanget håller på mellan 12:00-18:00.

Till denna säljfest kommer flera av butikens leverantörer av produkter (bland annat ActionSportGames och Fondprodukter) och visar upp nya och kommande produkter.

Även vissa till butiken närstående lag och föreningar brukar ha egna montrar.

Vi firar även att vi har byggt europas största airsoftbutik och kommer gladeligen visa er runt under dagen.

Så med andra ord, Sveriges största airsoftmässa hos Europas största airsoftbutik.

Detta är ett trevligt och uppskattat evenemang, men det är ingen neutral airsoftmässa eftersom att bara produkter (och varumärken) som butiken själva säljer finns där.

Läs mer om evenemanget

Sveriges största airsoftmässa, Frysen Airsoftcon 2017!

FRI ENTRÈ!!!

Men glöm inte att anmäla er så vi vet hur många som kommer! Dela, Gilla och kommentera detta inlägg så att alla kan få möjligheten att komma på den fetaste airsoftmässan i Sverige!

Den 26e Augusti är ni varmt välkomna till oss på Frysen Airsoft.
För fjärde året i rad anordnar vi Sveriges största airsoftmässa som vi kallar Frysen Airsoftcon. Vi öppnar klockan 12:00 och har grindarna öppna fram till 18:00. Under denna dag får ni träffa mängder av utställare och leverantörer, vi kommer ha grymma deals och mängder med kampanjer! Vi firar även att vi har byggt europas största airsoftbutik och kommer gladeligen visa er runt under dagen. […]

Under dagen kommer ni kunna känna och klämma på de senaste inom airsoft. Ställa frågor till våra leverantörer, se några av världsnyheterna först. Vi kommer grilla, ha ett gratis lotteri där du kan vinna mängder med feta produkter. Vi kommer ha provskjutningar och mycket mycket mer! Anmäl dig och dina vänner du med! Så ses vi på Frysen Airsoftcon 2017!

Mvh Frysen Airsoft