DT-4 och Nemesis X9 från Classic Army visas på SHOT Show 2018

Om inte allt för många dagar börjar vapen- och outdoor-mässan SHOT Show 2018 i Las Vegas och redan nu börjar en del tillverkare avslöja vad de kommer visa upp.

Classic Army-distributören Classic Army USA har postat en del sneak peak-bilder på airsoftvapen de kommer visa upp i anslutning till mässan och vi får då veta ännu mera. Det översta airsoftvapnet på bilden ovan heter DT-4 och lite längre ner finns Nemesis X9. Uppern ovanför X9 tillhör Nemesis-serien och är en modulär serie vilket innebär att olika uppers and lowers (över- och underbeslag) är kompatibla och därmed går att matcha beroende på hur man vill det ska se ut.

Nemesis X9 påminner ganska mycket om ett airsoftvapen som en tillverkare i Taiwan lanserade förra året och som blivit populär i flera olika länder.

Sedan tidigare finns det flera airsoftpistoler med två pipor men nu verkar det även vara dags för airsoftvapen (som inte är hagelgevär) att få dubbla att komma ut på marknaden. Den som kommer ihåg nyheten förra året om distributören Tolmar.biz som noterades på kryptovalutabörsen kommer kanske ihåg att de ska lansera ett liknande när de uppnår en viss nivå av sålda aktier.


DT-4.

Nemesis X9.