Real Fake Guns AK4-projekt är klart (LCT LC-3 med riktiga AK4-delar)

Ludvig som har Real Fake Guns är äntligen färdig med projektet att modifiera en LCT LC-3 (G3) med riktiga licensfria AK4-delar, så detta är video nr 2.

The long awaited sequel is finally here! LCTairsoft G3 custom made with real parts! As the Swedish AK4.

Ungefär hur mycket har projektet kostat?
”Jag hade tänkt köpa bössan, men fick genom ett samarbete med Airsoft.nu och LCT bössan, för att göra det här projektet. Så det var klart tacksamt.
RS delarna från zib kostade ca 2000kr om jag minns rätt.”

Hur lång tid (tex hur många timmar) har du lagt ner på detta?
”Jag har dålig tidsuppfattning och är en tidsoptimist. Men det verkar som att det snart gått ett år från att jag började med projektet. Del två tog ca 6 månader. Oftast är det filma och klippa som tar mest tid.
Men mycket på grund att jag har haft det lite tufft bakom kulisserna. Jag har flyttat mellan fyra olika korttidskontrakt här i Stockholm. Det har klart satt käppar i hjulen när det gäller tidseffektivitet. Men nu har jag ett förstahandskontrakt samt en verkstad som jag hyr. Den ser man en del av i just denna videon.
Så nu när dom grundläggande sakerna är lösta så lär nästa bygge gå smidigare! (Förhoppningsvis 😉)”

Är du nöjd med resultatet?
”Jag är väldigt nöjd.

Men jag har ofta svårt att se och uppskatta resultatet så kort efter. Allt jag ser just nu är tekniska lösningar och delar i molekyler. Men om det får gå nån månad och jag bygger på något annat projekt, så kommer det gå upp ett ljus för mig att, fan det här blev ju rätt bra alltså! Hehe.”

Vilken del var svårast att få tag på?
”Hyllsbufferten, som inte är en aktiv del av AK4 i FM längre, var lite klurig. Samt klistermärket på kolven. Men en kompis hade ett liggandes som han fått av en gammal vapenmek. Dessa är ju inaktuella nu när AK4B är i tjänst.”

Vad är ditt nästa projekt?
”Många frågar vad som är nästa projekt. Om man är lite uppmärksam så gömmer det sig ett easter egg i bakgrunden på introt…”

Ludvig berättar också att slutgiltigt så kommer denna troligtvis att bli en semisniper (AK4OR) då han har fått tag på ett Hensoldt-kikarsikte, men just nu saknar han själva fästet.

Video del 2 (videon med slutgiltiga resultatet).

Video del 1 som släpptes i augusti förra året.