Information om svenska G&G World Cup-finalen (26 augusti 2018)

Den svenska finalen inför G&G World Cup 2019 i Taiwan kommer ske i samband med årets Frysen Airsoftcon (helgen 25-26 augusti i Jönköping). Tävlingen kommer dock enbart vara på söndagen.

Nu har butiken publicerat mer information om detta för alla som är intresserade (se nedan).

Frysen Airsoftcon 2018 närmar sig med stormsteg!
Vår årliga mässa är detta året den 25e och den 26e Augusti.

På söndagen har du möjlighet att tävla i G&G World Cup på Frysen Airsoft helt gratis. Vinner du denna tävlingen så skickar vi dig till Taiwan, där flyg och boende är betalt. Här får du tävla mot andra nationer som har kört samma tävling. Vinner du tävlingen i Taiwan så får du ett pris på 10 000 usd.

Regler.

Du måste tävla i par.
Du måste vara 18år för att delta i tävlingen.
Du måste använda våra G&G gevär som vi tillhandahåller under dagen.
Du ska skjuta ner totalt 15st mål som är utplacerade på vår arena på snabbast tid.
De fem lag som är snabbast under dagen kommer gå vidare till final på eftermiddagen.
Det lag som vinner eftermiddagens final vinner då resan till Taiwan samt en pokal och var sin pistol från G&G.
Om du vinner första pris så kan du inte ändra lagmedlem till nästa tävling i Taiwan.
Du måste ha med legitmation om du vinner så vi kan göra klart med flygbiljetter osv.

Vid frågor eller funderingar så kan du ringa oss på 036-710804

Obs! Vi kommer ha väldigt många gäster som kommer och hälsar på oss. Därav kan vi inte lova att alla hinner skjuta under dagen. Först till kvarn gäller! Skjuttävlingen är endast på söndagen.

Tillverkaren G&G Armament i Taiwan arrangerar världsfinalen vart annat år och förra gången var 2017 och då vann ett lag från Chile 1:a pris. Från de nordiska länderna deltog bara Finland.

För att ett land ska få delta i finalen krävs att landets distributör köper ”konceptet” och därmed får rätt att skicka ett lag(G&G CQB 5×5) eller två lag (G&G CQB-bana). I Sveriges fall så har svenska distributören Fondprodukter köpt systemet som ger rätt att skicka ett lag. Varje lag består av två personer.

Sedan är det upp till distributören att bestämma hur de ska utse vinnare. I Sverige har Fondprodukter bestämt att tävlingen endast ska ske hos butiken Frysen Airsoft.

Finalen i Taiwan är mellan 19-21 juli (2019) och samtidigt i samma byggnad är det airsoftmässan TWAAA Int’l Camo Festival.