HFC visade upp flera Flintlock-pistolmodeller på MOA 2018

På mässan MOA 2018 i Taiwan visade tillverkaren HFC upp några fler Flintlock-pistolmodeller (Italian Flintlock 1031/L) som de planerar lansera.

Sedan tidigare har de visat Flintlock-pistolen HFC 502 som är överst i bilden ovan (och som har Italian Flintlock 1031/L som förlaga) och den har fått lanseringsdatumet framflyttat till i vår (februari-mars). Beskedet vi fick på mässan IWA i våras var att den skulle lanseras under hösten detta år och då hade den artikelnumret HGF-502.

De Flintlock-modeller som de inte visat sedan tidigare är HFC 501 (plastprototyp) som förväntas lanseras julen 2019 samt HFC 503 med dubbla pipor och den hade inget förväntat lanseringsdatum än. Deras Flintlock-pistoler drivs av CO2 enligt tidigare information och det på vapenkroppen som ser ut som trä är plast.

Utöver Flintlock-modellerna så visade de upp sin pistol AG-18 och den förväntas också lanseras julen 2019. Ett kompatibelt hölster till deras pistoler visades också upp men de kunde inte berätta något lanseringsdatum.